Connect with us

Alte campionate

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Runda cu numarul 15 din Eliteserien ne propune duelul dintre Sandefjord si Bodo/Glimt. Meciul va avea loc duminica, 23 iulie 2023, la ora 18:00, pe „Sandefjord Arena”.

Asa cum era de asteptat, liderul din Norvegia porneste clar cu prima sansa, avand doar 1.35 la victorie din partea celor de la Betano. O cota ceva mai buna primim la goluri, 1.90 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 4 ori.

Prezentare cote Betano – Sandefjord vs Bodo/Glimt

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt

Sandefjord

Atmosfera nu este tocmai pozitiva in tabara gazdelor care s-au prezentat foarte rau in ultimele jocuri de campionat. Weekendul trecut, „hvalfangerne” s-au deplasat la Lillestrom, acolo de unde s-au intors invinsi, cu scorul de 4-2, ajungand astfel de la 3 esecuri in 4 partide.

Trebuie sa remarcam faptul ca majoritatea problemelor din acest sezon le-au avut pe teren strain. Acasa, formatia pregatita de duo-ul Hans Erik Odegaard & Andreas Tegstrom a suferit o singura infrangere in cele 6 jocuri oficiale.

Bilantul extrem de slab din ultima vreme a avut un impact negativ si asupra pozitiei lor din clasament. Au ajuns penultimi in Norvegia, avand stranse doar 10 puncte si un golaveraj negativ, de -10, cu 15 reusite si 25 de goluri primite.

Echipa probabila: Keto; Loftesnes-Bjune, Taaje, Foss, Smeulers; Ayer Boya, Ottosson, Nilsson; Koomson, Al Saed, Nyenetue

Bodo/Glimt

Datele problemei sunt cu totul altele pentru vicecampioana en-titre care vine cu un moral extrem de ridicat inaintea acestei deplasari ce se anunta una la indemana pentru ei. Chiar daca la finalul primei reprize erau condusi acasa de cei de la Haugesund, in partea secunda s-au redresat si au reusit sa obtina al treilea succes consecutiv, tabela indicand 2-1 la finalul celor 90 de minute.

Trupa antrenata de Kjetil Knutsen s-a descurcat mai mult decat onorabil in deplasarile jucate in acest sezon. Aruncand o privire doar pe precedentele 9 vizite oficiale, observam faptul ca si-au trecut in cont nu mai putin de 8 triumfuri.

„Den Gule Horde” se situeaza pe prima pozitie a clasamentului din Eliteserien, avand un total de 38 de puncte. O dominare destul de categorica a lor in aceasta prima parte a campionatului, avand in vedere ca principala urmaritoare, Viking, se afla la 9 puncte distanta.

Echipa probabila: Haikin; Sjovold, Bjortuft, Lode, Bjorkan; Gronbaek, Berg, Saltnes; Sorli, Pemi, Pellegrino

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt

O vad clar ca favorita pe Bodo, care vine cu un moral foarte bun inaintea acestui duel. Jocul liderului arata foarte bine spre deosebire de cel al lui Sandefjord care au aratat dezastruos din punct de vedere defensiv in ultimele etape. Merg cu mare incredere pe victoria oaspetilor aici si cel putin doua goluri marcate.

Ponturi Sandefjord vs Bodo/Glimt – 2& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.45

More in Alte campionate