Connect with us

Fotbal

Ponturi Serbia vs Irlanda – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Serbia vs Irlanda

Ponturi Serbia vs Irlanda – Preliminarii Cupa Mondiala

Serbia vs Irlanda este un meci ce conteaza pentru prima etapa din preliminariile mondialului din 2022, acesta avand lovitura de incepere programata miercuri seara, la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Stadion Rajko Mitić”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, sarbii pornesc cu prima sansa in aceasta infruntare. La Betano, acestia au cota 1.65 la victorie, in timp ce pentru un succes al Irlandei avem o cota de 6.20.

Cotele de la Betano pentru Serbia vs Irlanda

Serbia

Este considerata favorita de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept o nationala mai valoroasa, cu performante ceva mai bune in ultima perioada.

Gazdele acestei partide se pot lauda cu faptul ca au luat parte la ultimul mondial, unde nu au stralucit insa. A urmat apoi o campanie modesta in preliminariile EURO 2020, terminand pe locul al treilea intr-o grupa din care au mai facut parte Ucraina si Portugalia. Au ajuns insa la baraj, unde au pierdut cu Scotia in finala.

De atunci, sarbii au disputat patru partide, in care nu au suferit nicio infrangere. In acest interval au obtinut doar o victorie, insa una spectaculoasa, invingand Rusia cu un neverosimil 5-0.

ECHIPA PROBABILA: Rajkovic; Gudelj, Milenkovic, Mitrovic; Lazovic, Milinkovic-Savic, Lukic, Kostic; Tadic; Jovic, Mitrovic.

Irlanda

Este o echipa care nu dispune de un lot grozav, insa care se remarca prin munca de echipa, ceea ce i-a adus performante notabile in ultimii ani, calificandu-se la EURO 2016, unde a atins faza optimilor.

De atunci, irlandezii au jucat de doua ori la baraj, atat pentru mondialul din 2018, cat si pentru turneul european din aceasta vara. La cel din urma, acestia au dat piept cu Slovacia in faza semifinalelor, pierzand la penalty.

Reprezentativa Irlandei nu a mai obtinut o victorie din noiembrie 2019, de cand o invingea pe Noua Zeelanda cu 3-1. De atunci, aceasta a disputat noua partide, interval in care a suferit cinci esecuri.

ECHIPA PROBABILA: Travers; Coleman, Duffy, Clark, O’Shea; Robinson, Brady, Knight, Hendrick, McClean; Long.

Ponturi Serbia vs Irlanda

Daca ne raportam la valoare, putem spune fara retineri ca Serbia este superioara, asa ca porneste cu un mare avantaj. De asemenea, aceasta poate profita si de forma slaba prin care trece adversara sa, desi, ce-i drept, este greu de vorbit de forma atunci cand amintim de echipe nationale. Mizam in special pe calitatea lotului gazdelor, asa ca recomandam un pariu pe victoria lor, la cota 1.65.

Ponturi Serbia vs Irlanda: Serbia castiga -> cota 1.65

CITESTE SI

More in Fotbal