Connect with us

Alte campionate

Ponturi Servette vs Zurich – Super League

Ponturi Servette vs Zurich

Ponturi Servette vs Zurich – Super League

Sambata, 29 iulie 2023, de la ora 21:30, pe „Stade de Geneve”, echipa locala Servette da piept cu Zurich in runda cu numarul 2 din actuala editie de Super League.

Echipa gazda porneste cu prima sansa conform caselor de pariuri online care le acorda 1.82. De cealalta parte, o victorie a oaspetilor ne-ar aduce un profit de 4 ori mai mare.

Prezentare cote Betano -Servette vs Zurich

Ponturi Servette vs Zurich

Servette

Trupa pregatita de Rene Weiler vine dupa partida jucata marti in compania celor de la Genk in preliminariile UCL. Nu s-au descurcat tocmai rau in compania belgienilor, reusind sa scoata o remiza de 1-1. Un rezultat cu care pastreaza in continuare sanse la calificarea mai departe in turul 3.

Debutul de campionat a fost unul pozitiv pentru gazde. Au jucat tot in compania unei echipe din Zurich, este vorba de Grasshoppers. S-au intors cu toate punctele din aceasta vizita, gratie unui succes cu scorul de 1-3.

Ivorianul Chris Bedia a avut un aport important la acest succes. Atacantul in varsta de 27 de ani a izbutit o dubla. Remarcam si faptul ca acesta a fost al saselea cel mai bun marcator al editiei precedente din Elvetia, cu 12 reusite.

Echipa probabila: Frick; Tsunemoto, Severin, Rouiller, Mazikou; Antunes, Douline, Cognat, Kutesa; Bedia, Crivelli

Zurich

Campioana din urma cu doua sezoane a inceput de asemenea sezonul cu dreptul. Au primit vizita nou-promovatei Yverdon in fata carora au castigat cu scorul de 2-0. Un succes absolut meritat de baietii lui Bo Henriksen, avand in vedere cursul jocului.

Evolutia lor din primul duel oficial din acest sezon nu a surprins, avand in vedere rezultatele pe care le-au avut in partidele de verificare. Nu doar ca au castigat toate cele 5 jocuri amicale, insa au izbutit sa si marcheze nu mai putin de 26 de goluri.

Nu s-au simtit foarte bine in precedentele 3 vizite pe care le-au facut la Geneva, plecand de fiecare data cu mana goala. Ultimul rezultat pozitiv obtinut pe terenul celor de la Servette l-au bifat pe 7 noiembrie 2021, atunci cand s-au impus cu 1-2.

Echipa probabila: Brecher; Kamberi, Katic, Wallner; Boranijasevic, Conde, Mathew, Guerrero; Rohner, Afriyie, Okita

Ponturi Servette vs Zurich

Forma buna pe care au aratat-o cele doua tabere in meciurile de verificare din aceasta vara s-au vazut si in primele lor aparitii din acest nou sezon. Gandul celor de la Servette este cu siguranta mai mult la returul cu Genk, insa cred ca vor trata si partida cu Zurich extrem de serios. Tinand cont si de duelurile directe, cred ca un pronostic de „GG” are sanse foarte bune de izbanda aici.

Ponturi Servette vs Zurich – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.60

More in Alte campionate