Connect with us

Alte campionate

Ponturi St Gallen vs FC Basel – Super League

Ponturi St Gallen vs FC Basel

Ponturi St Gallen vs FC Basel – Super League

St. Gallen si FC Basel isi disputa primul meci oficial din stagiunea 2023-24 – Super League, sambata, 22 iulie 2023, de la ora 19:00, pe „Kybunpark”.

Ultimele 7 intalniri directe s-au incheiat in „GG”, iar astazi la un astfel de pronostic primim o cota de 1.45. Casele de pariuri online le ofera statut de favoriti gazdelor, care primesc 1.83 pentru a incepe sezonul cu un succes.

Prezentare cote Betano – St Gallen vs FC Basel

Ponturi St Gallen vs FC Basel

St Gallen

„Espen” nu vin dupa un sezon tocmai reusit, avand in vedere ca au pierdut de putin prezenta in cupele europene. Au incheiat doar pe pozitia a sasea, cu 45 de puncte, la doar distanta de ultima reprezentanta a Elvetiei in Conference League.

Baietii lui Peter Zeidler au aratat o forma destul de buna in meciurile amicale jucate in aceasta vara. Bineinteles , cea mai buna performanta au aratat-o chiar in ultima partida, cand au castigat cu 6-1 impotriva lui Villareal.

Stau foarte bine si in precedentele dueluri jucate contra celor de la FC Basel. De 5 ori s-au intalnit cu acestia in stagiunea anterioara, bifand 4 rezultate pozitive consecutive, printre care si un triumf cu 6-1 chiar acasa.

Echipa probabila: Ati-Zigi; Zanotti, Vallci, Diaby, Schmidt; Gortler, Fazliji, Quintilla, Witzig; Moos, Geubbels

FC Basel

„RotBlau” nu au avut nici ei o pozitionare prea buna in campionatul trecut, terminand doar pe 5. Un loc care le asigura prezenta in turul 2 din Conference League, acolo unde se vor intalni joia viitoare in mansa tur cu cei de la Tobol.

Mult mai bine s-a descurcat formatia vizitatoare in cupele europene, acolo unde au ajuns pana in semifinalele Conference League. Acolo au fost eliminati de FIorentina, asta dupa ce reusise sa castige in tur, pe terenul italienilor, cu 1-2.

Doar 4 meciuri de verificare a disputat trupa pregatita de Reto Baumgartner in perioada aceasta. Bilantul lor a fost unul echilibrat, cu doua victorii, si tot atatea esecuri. Cel mai tare duel de care au avut parte, a fost Benfica, in fata carora au ceadat cu 1-3.

Echipa probabila: Hitz; Lopez, Van Breemen, Comas, Calafiori; Burger, Frei, Ndoye; Augustin, Dubasin, Barry

Ponturi St Gallen vs FC Basel

Avem premisele unui meci spectaculos, asa cum au fost majoritatea celor consumate in setagiunea precedenta. Ca principal reper putem lua doar evolutiile din amicale, acolo unde St. Gallen a aratat ceva mai bine, mai ales in ultimul meci cand s-a impus cu 6-1 in fata lui Villareal. Caltativ Basel sta ceva mai bine si ma astept la o dorinta mare din partea lor de a incepe sezonul intr-o nota pozitiva. Am ales sa merg pe un „GG” aici la o cota de 1.45.

Ponturi St Gallen vs FC Basel – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.45

More in Alte campionate