Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi St Pauli vs Heidenheim – Zweite Bundesliga

Ponturi St Pauli vs Heidenheim

Ponturi St Pauli vs Heidenheim – Zweite Bundesliga

St. Pauli si Heidenheim isi dau intalnire sambata, 1 octombrie 2022, de la ora 21:30, pe Millerntor-Stadion. Meciul face parte din cadrul etapei cu numarul 10 din Zweite Bundesliga.

Echipa gazda este cotata cu prima sansa, iar o victorie a lor este cotata cu 2.18 de catre agentiile de pariuri online. Primim 1.72 pentru o eventual partida cu cel putin 3 goluri marcate.

Prezentare cote Betano – St. Pauli vs Heidenheim

Ponturi St Pauli vs Heidenheim

St. Pauli

Atmosfera in tabara gazdelor nu este foarte buna, ca urmare a rezultatelor destul de slabe din ultima vreme. Dupa infrangerea de la Regensburg din ultima etapa, scor 2-0, „kiezkicker” si-au prelungit seria fara victorie la 5 meciuri.

Rezultatele mai putin bune, au coborat-o pe formatia antrenata de Timo Schulz pana pe pozitia a treisprezecea in liga secunda germana, avand un total de 10 puncte si au un golaveraj negativ, -1, cu 14 goluri marcate si 15 incasate.

Sunt una dintre cele 5 formatii fara esec pe teren propriu in actuala editie de Zweite Bundesliga. Pe precedentele doua, le-au incheiat la egalitate, 2-2 cu Paderborn si 1-1 in compania celor de la Sandhausen.

Echipa probabila: Vasilj; Saliakas, Nemeth, Medic, Ritzka; Daschner, Fazliji, Smith, Hartel; Amenyido, Eggestein

Heidenheim

Clubul infiintat in urma cu 176 de ani, o duce destul de bine in campionat, acolo unde nu au mai pierdut de pe 6 august. Inaintea pauzei competitionale, au primit vizita nou-promovatei Kaiserslautern. Au facut doar 2-2 cu acestia, desi au jucat in superioritate numerica inca din minutul 41.

Neinvinsi de 6 etape in al doilea esaslon german, baietii lui Franck Schmidt, se afla pe pozitia a cincea in clasament, cu 16 puncte. Detin si un golaveraj pozitiv, + 7, gratie celor 14 goluri marcate si doar 7 incasate.

Bilantul din precedentele 4 intalniri cu St. Pauli nu este deloc incurajator inaintea acestei partide. Au o serie de 4 esecuri in fata acestora, perioada in care au primit 13 goluri.

Echipa probabila: Muller; Busch, Mainka, Maloney, Fohrenbach; Schoppner; Pick, Thomalla, Beck, Beste; Kleindienst

Ponturi St Pauli vs Heidenheim

Consider ca cele doua pornesc cu sanse egale la castigarea partidei, desi din punct de vedere al formei sportive, Heidenheim sta ceva mai bine. Ma astept la un meci frumos, mai ales din perspectiva gazdelor, care ne-au oferit meciuri cu goluri in actuala editie de campionat. Pronosticul selectat cred ca are sanse foarte mari de izbanda, iar cota este una ce merita pusa pe biletele noastre.

Ponturi St Pauli vs Heidenheim – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.42

More in Alte campionate