Connect with us

Euro 2020

Ponturi Ucraina vs Macedonia de Nord – EURO 2020

Ponturi Ucraina vs Macedonia de Nord

Ponturi Ucraina vs Macedonia de Nord – EURO 2020

Joi, in data de 17 iunie, cu incepere la ora 16:00, Ucraina si Macedonia de Nord se vor intalni in a doua etapa din cadrul grupelor EURO 2020, pe “Arena Nationala”.

Dupa cum era de asteptat, Ucraina porneste ca favorita clara la casele de pariuri. La Betfair, aceasta primeste o cota de 1.55, in timp ce un succes al macedonenilor ne poate aduce un castig de sase ori mai mare.

Cotele de la Betfair pentru Ucraina vs Macedonia de Nord

Ucraina

Este o nationala extrem de interesanta, care, in ciuda faptului ca nu dispune de un lot exagerat de valoros, a demonstrat in repetate randuri ca se poate bate cu granzii Europei.

Dupa un parcurs neasteptat de bun in preliminarii, unde a terminat pe primul loc intr-o grupa din care au mai facut parte Portugalia si Serbia, reprezentativa ucrineana a inceput destul de bine si la turneul final.

Desi a pierdut, aceasta nu s-a facut deloc de ras. In prima runda, in disputa cu Olanda, nationala lui Shevchenko s-a vazut condusa cu 2-0. In ciuda faptului ca jocul sau nu anunta o revenire, aceasta a reusit sa egaleze la 2. In cele din urma a pierdut cu 3-2, insa are in continuare mari sperante la prima accedere in fazele eliminatorii ale Campionatului European.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Macedonia de Nord

Este fara indoiala cea mai mica natiune prezenta la EURO 2020. Nu se remarca prin valoare neaparat, desi are cativa jucatori interesanti in lot, insa aceasta iese in evidenta prin munca depusa in teren.

Aflata la primul turneu final, nationala Macedoniei de Nord nu are sperante prea mari la accederea in optimi. In primul meci aceasta a dat piept cu Austria, in fata careia a pierdut cu 3-1.

Nationala lui Igor Angelovski a fost condusa cu 1-0, egaland insa prin Goran Pandev, in urma unor gafe in lant ale austriecilor. A tinut bine de scor, ba chiar avand cateva ocazii bune, insa in cele din urma lipsa de experienta si-a spus cuvantul.

Misiunea macedonenilor pare imposibila, avand in vedere faptul ca dupa Ucraina urmeaza Olanda, favorita grupei.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Ponturi Ucraina vs Macedonia de Nord

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este destul de clara, Ucraina fiind superioara din acest punct de vedere. Ambele au nevoie de victorie in acest joc, insa noi ne asteptam ca ucrainenii sa fie cei care vor triumfa la final.

Nu vor avea deloc o misiune usoara, cu siguranta. Au insa acel plus de valoare, dar si de experienta, asa ca mizam pe un succes al lor. Cota pentru recomandarea noastra este de 1.55 la agentia de pariuri online Betfair.

Ponturi Ucraina vs Macedonia de Nord: Ucraina castiga -> cota 1.55

VEZI TOATE PONTURILE DE LA EURO 2020

CITESTE SI

More in Euro 2020