Connect with us

Alte campionate

Ponturi Viborg vs Midtjylland – Superligaen – Play-off

Ponturi Viborg vs Midtjylland

Ponturi Viborg vs Midtjylland – Superligaen – Play-off

Finala play-off-ului de Conference din Superligaen dintre Viborg si Midtjylland va avea loc vineri, 9 iunie 2023, incepand cu ora 20:00, pe „Energi Viborg Arena”.

Agentiile de pariuri online anticipeaza un duel echilibrat in care cele doua formatii primesc cote apropiate la victorie, 2.40, respectiv 2.77 pentru formatia vizitatoare.

Prezentare cote Betano – Viborg vs Midtjylland

Ponturi Viborg vs Midtjylland

Viborg

Trupa pregatita de Jacob Friis nu a izbutit sa castige in ultima etapa de play-off, acolo unde au jucat pe terenul lui Nordsjaelland, scor 0-0. Cu o victorie, ar fi terminat pe 3 si nu ar mai fi trecut prin acest baraj. Au fost la egalitate de puncte cu cei de la Aarhus care a terminat in fata lor gratie golaverajului superior.

Totusi, remarcam este cea mai buna clasare a lor din ultimii 17 ani pe care i-a petrecut mai mult prin liga secunda daneza. In sezonul trecut au debutat in premiera in cupele europene, acolo unde au ajuns pana in play-off-ul de Conference League.

Pe teren propriu, „the greens” au fost una dintre cele mai bune echipe din actuala editie de campionat. Doar doua cluburi s-au descurcat mai bine decat ei in meciurile de acasa, campioana en-titre FC Copenhaga si Nordsjaelland.

Midtjylland

Sub conducerea lui Thomas Thomasberg, oaspeti au facut un play-out excelent pe care au izbutit sa il si castige, cu un total de 51 de puncte. In cele 10 jocuri au izbutit nu mai putin de 7 triumfuri, doua egaluri si un singur esec.

Trebuie sa remarcam si pofta ofensiva pe care au aratat-o „ulvane” de la venirea noului antrenor. Au marcat nu mai putin de 23 de goluri, iar din cele 10 meciuri din play-out, doar in 3 nu au inscris de cel putin doua goluri.

Parcursul pe care l-au avut pe teren strain in 2023 le da cu siguranta mare incredere inaintea acestei vizite. Cu exceptia esecului de la Lyngby, 2-1, in restul de 7 vizite si-au trecut in cont 4 triumfuri si 3 rezultate de egalitate.

Ponturi Viborg vs Midtjylland

Cand cele doua echipe s-au intalnit in acest sezon, spectacolul a fost garantat. Cand spun acest lucru ma bazez si pe cele 10 goluri marcate in cele 3 intalniri directe. Ca forma de moment, Midtjylland mi se pare mai in forma, insa trebuie sa tinem cont ca au evoluat in play-out. Doar golaverajul a facut ca Viborg sa nu mearga direct in cupele europene. Asadar, un pronostic bazat pe goluri mi se pare foarte potrivit aici.

Ponturi Viborg vs Midtjylland – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.42

More in Alte campionate