Connect with us

Alte campionate

Ponturi Westerlo vs Club Brugge – Jupiler League

Ponturi Westerlo vs Club Brugge

Ponturi Westerlo vs Club Brugge – Jupiler League

Confruntarea dintre Westerlo si Club Brugge din etapa a treia a primei ligi belgiene, se va consuma duminica, 6 august 2023, de la ora 19:30, pe „Het Kupje”.

„Blauw-zwart” sunt cotati cu prima sansa la un eventual triumf, primind o cota de 1.98. Casele de pariuri online ne ofera 1.65 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Westerlo vs Club Brugge

Ponturi Westerlo vs Club Brugge

Westerlo

Baietii lui Jonas De Roeck au aratat multa tarie de caracter in prima etapa, atunci cand au revenit de la 2-0 in deplasarea de la Eupen. Un egal absolut meritat, avand in vedere cursul jocului. Au avut o posesie de 60%, iar raportul ocaziilor a fost de 22 la 13 in favoarea lor.

O evolutie ce ne-a adus aminte de cele din sezonul trecut cand au izbutit un onorabil loc 8. O pozitie ce a surprins pe toata lumea, avand in vedere ca au avut statut de nou-promovata. Interesant modul in care vor arata in acasta stagiunea, insa debutul a fost unul convingator.

Remarcam si faptul ca s-au intarit in aceasta fereastra de transferuri. Nu mai putin de 13.35 de milioane de euro a cheltuit conducerea clublui in transferul de jucatori. Cel mai mult au platit pentru transferul atacantului Matija Friga de la Rijeka, 5.50 milioane de euro.

Echipa probabila: Bolat; Jordanov, Tagir, Neustadter, Bos; Keybus, Fixelles, Madsen, Gumuskaya; Daci, Stassin

Club Brugge

Joi, formatia antrenata de Ronny Deila s-a deplasat pe terenul lui Aarhus pentru a evolua in mansa retur din Conference League. Au pierdut in Danemarca, scor 1-0, insa victoria din tur, cu 3-0, le-a fost de ajuns pentru a merge mai departe in turul 3.

Se pot declara nemultumiti dupa rezultatul din prima etapa, cand au facut doar 1-1 cu cei de la Mechelen. Au dominat clar la nivelul ocaziilor, insa imprecizia de la finalizare i-a costat cele 3 puncte. Nu se vor putea baza astazi pe jucatorul adus in aceasta vara chiar de la Westerlo, Maxim De Cuyper care a vazut cartonasul rosu.

Adversari de astazi le-au pus mari probleme in sezonul anterior. In cele doua confruntari nu au izbutit sa marcheze in poarta acestora. Acasa chiar au pierdut in fata lor, 0-2, iar pe „”Het Kupje” au scos doar o „remiza alba”.

Echipa probabila: Mignolet; Buchanan, Spileers, Mechele, Meijer; Rits, Onyedika, Vanaken; Skoras, Nusa, Thiago

Ponturi Westerlo vs Club Brugge

Cele doua au remizat in prima etapa, insa au avut evolutii foarte consistente din punct de vedere ofensiv. Bineinteles, favoriti la victorie sunt cei de la Brugge, insa sa nu uitam evolutiile foarte bune ce le-a avut Westerlo acasa in stagiunea precedenta. Un pronostic pe goluri mi se pare mult mai indicat aici, avand in vedere ca oaspeti vin si dupa o deplasare in cupele europene.

Ponturi Westerlo vs Club Brugge – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.53

More in Alte campionate