Connect with us

Alte campionate

Ponturi Young Boys vs Grasshoppers – Super League

Ponturi Young Boys vs Grasshoppers

Ponturi Young Boys vs Grasshoppers – Super League

Duminica, 31 iulie 2022, cu incepere de la ora 17:30, pe Wankdorf Stadion, Young Boys primeste vizita celor de la Grasshoppers in cadrul rundei cu numarul 3 din Super League.

Gazdele au victorii pe linie in actuala stagiune, iar pentru un nou succes astazi primesc 1.40 din partea operatorului online Betano. O victorie a oaspetilor ne-ar inmulti investitia de 6.6 ori in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Young Boys vs Grasshoppers

Ponturi Young Boys vs Grasshoppers

Young Boys

Formatia din Berna are un start excelent de sezon, avand un procentaj perfect dupa primele 4 meciuri oficiale disputate. Un alt aspect importanta, este ca si-au pastrat poarta intacta in toate partidele si au marcat nu mai putin de 11 goluri.

Joi au primit vizita letonilor de la FK Liepaja pentru mansa retur a rundei cu numarul 2 din Conference League. A fost un triumf fara prea mari probleme, obtinut cu scorul de 3-0 si vor prezenti in urmatorul tur, acolo unde ii vor intalni pe finlandezii de la KuPS.

Elevii lui Raphael Wicky sunt singuri care au izbutit sa aiba maximul de puncte dupa primele doua etape. Dupa victoria categorica din prima etapa contra campioanei en-titre Zurich, 4-0, a urmat pentru ei deplasarea de la Sion, acolo unde au rezolvat destul de rapid lucrurile, iar in minutul 7 aveau deja 2-0. Nu avea ca acesta sa fie scorul final, pentru ca au mai inscris un gol pana la final prin Nicolas Ngamaleu.

Grasshoppers

Clubul din Zurich vine dupa un sezon greu in care au terminat doar pe 8, cu 40 de puncte. Au evitat barajul datorita golaverajului, Luzern avand obtinut acelasi numar de puncte. Sezonul actual l-au inceput destul de bine, cu o victorie acasa, scor 2-1 contra lui Lugano. Ambele goluri au fost inscrise de japonezul Hayao Kawabe.

A fost o victorie usor surprinzatoare a elevilor lui Giorgio Contini care nu se descurcase deloc bine in amicale. Cu exceptia partidei cu Koln, au intalnit doar echipe ce evolueaza in esaloanele inferioare din Elvetia si Germania.

Nu au mai castigat in fata formatiei din Berna de pe 17 aprilie 2017. Atunci izbuteau un succes chiar pe „Wankdorf Stadion”, cu 0-1.

Ponturi Young Boys vs Grasshoppers

Toate argumentele ne conduc catre un nou triumf al celor de la Young Boys, care merg „ceas” in acest debut de sezon. Grasshoppers au inceput si ei bine campionatul, insa din punct de vedere valoric nu se pot compara cu adversari lor.

Ponturi pariuri Young Boys vs Grasshoppers – 1 si Peste 1.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate