Connect with us

Premier League

Ponturi Everton vs Wolves – Premier League

Ponturi Everton vs Wolves

Ponturi Everton vs Wolves – Premier League

Everton vs Wolves reprezinta un duel din penultima runda de campionat a Premier League. Cele doua formatii se intalnesc Miercuri 19.05.2021, de la ora 20:00.

Vom arunca o privire peste oferta celor de la Betano si vom vedea de ce gazdele pornesc astazi cu prima sansa.

Cote Betano Everton vs Wolves

Everton

Everton si-a pus atat de multe piedici in acest sezon, incat suporterii nu stiu pe cine sa mai dea vina. Echipa a pierdut sansa dupa sansa nu doar la Big 4, ci si la locurile de Europa League. Desi a avut un program relativ lejer, formatia gazda a inregistrat o singura victorie in ultimele 4 etape. Este vorba de un 1-0 pe terenul celor de la West Ham.

In rest, caramelele au mai scos un punct in luna Mai pe terenul celor de la Aston Villa, dupa o remiza alba. Raman infrangerile de pe Goodison Park cu Aston Villa sau Sheffield United – adversare pe care trebuiau sa le surclaseze.

Gbamin ramane absentul de serviciu pentru Carlo Ancelotti, iar James Rodriguez pare sa aiba in continuare probleme la gamba.

Wolves

Wolves se pregateste de pauza competitionala, iar jucatorii par sa nu mai tureze motoarele. Runda precedenta, lupii s-au deplasat la Londra, acolo unde au dat piept cu Tottenham. A fost o partida dominata categoric de Spurs, care s-a impus cu scorul de 2-0. Baietii lui Nuno Espirito Santo au avut o posesie de 38% si doar 3 suturi pe poarta.

Cu doua etape ramase pana la final, Wolves se afla pe locul 12 in clasament. Echipa e la 4 puncte in saptele celor de la Aston Villa si e putin probabil sa vedem o rocada. In schimb, oaspetii pot ajunge pana pe locul 14 chiar in aceasta runda, daca pierd pe Goodison Park.

Neto, Jonny si Gimenez nu se vor afla in lot, din considerente medicale. Boly, Marcal si Otasowie sunt incerti pana la ora partidei.

Everton nu a mai castigat pe Goodison Park de pe 1 Martie. Daca echipa nu s-a putut concentra cu Sheffield – cea mai modesta formatie din Premier League – de ce am vedea un alt scenariu astazi cu Wolves?

In orice caz, ne asteapta o partida imprevizibila, in care nu cred ca vom vedea spectacol.

Ponturi Everton vs Wolves

sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano

CITESTE SI

More in Premier League