Connect with us

Premier League

Ponturi fotbal Everton vs Bournemouth – Premier League

ponturi anglia

Duminica 26.07.2020, incepand cu ora 18:00, vom asista la infruntarea Everton vs Bournemouth, din cadrul ultimei runde a primului esalon britanic.

Everton

Everton se afla pe locul 11 al clasamentului din Premier League, cu 49 de puncte adunate in 37 de etape. Echipa nu mai poate avansa in clasament, iar singurul obiectiv ramas este mentinerea acestei pozitii. Soton este la egalitate de puncte cu caramelele si ramane de vazut daca cele doua vor efectua rocada. Etapa precedenta, Everton a reusit sa o invinga pe Sheffield United la limita, 1-0 in deplasare. A fost primul succes pentru “albastrii” din 1 Iulie incoace. Pe teren propriu lucrurile stau complet diferit pentru Everton. Echipa nu a mai cedat pe Goodison Park in campionat, din 23 Noiembrie 2019, de la un 0-2 cu Norwich.

Gazdele au cativa absenti importanti inaintea acestui duel. Delph, Gbamin, Holgate, Mina si Tosun nu se vor afla in lot, din pricina accidentarilor.

Bournemouth

Bournemouth spera la o minune in aceasta ultima etapa. Echipa este la 3 puncte in spatele celor de la Watford si Aston Villa, iar sansele pentru evitarea retrogradarii sunt pur teoretice. Echipa are nevoie de o victorie la Everton, ceea ce nu ar fi imposibil, tinand cont de lipsa de motivatie a “caramelelor”. In schimb, Aston Villa si Watford trebuie sa piarda, iar Bournemouth sa aiba cel mai bun golaveraj. In ultimele 2 runde oaspetii puteau sa mai echilibreze balanta, insa nu au reusit sa obtina vreun punct. Acestia au cedat cu Manchester City si Southampton, 1-2 respectiv 0-2.

Daniels, Francis si Mepham nu vor evolua pe Goodison Park din pricina accidentarilor. N. Ake e si el in pericol de a rata aceasta disputa.

Bournemouth cred ca isi va juca sansele si va spera pana la final. Ma astept sa ii vad pe “rosii” montati in ofensiva. Echipa nu mai are nimic de pierdut si trebuie sa atace. De partea cealalta, Everton nu mai are motivatie pentru aceasta ultima infruntare. Recomandarea mea este pronosticul “x2”, la o cota de 1.66.

Ponturi fotbal Everton vs Bournemouth

x2, cota 1.66 la Netbet

CITESTE SI

More in Premier League