Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Premier League

Ponturi Pariuri – Brighton – Cardiff – Premier League – 16.04.2019

Marti 16.04.2019, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Brighton – Cardiff, din cadrul rundei a 34-a a primei ligi din Anglia.

Brighton ocupa pozitia a 17-a a clasamentului primei ligi din Anglia, echipa reusind sa adune 33 de puncte dupa 32 de partide de campionat. Englezul G. Murray este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 11 goluri inscrise in campionat. Gazdele se afla pe o panta descendenta, cu 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Acum 3 runde, acestia au cedat pe teren propriu cu Southampton, scor 0-1. Etapa trecuta, Andone & co. au fost invinsi de catre Bournemouth pe teren propriu, cu scorul de 0-5. In Cupa Angliei, Brighton a fost eliminata de Manchester City, dupa un 1-0 in deplasare. Gazdele nu se pot baza azi pe accidentatul J. Steele.

Sezonul de Premier League se apropie de final.

Cardiff ocupa pozitia a 18-a a clasamentului primei ligi din Anglia, echipa reusind sa adune 28 de puncte dupa 33 de partide de campionat. Spaniolul V. Camarasa este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 5 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii slabe in campionat, cu 4 infrangeri suferite in precedentele 5 etape. Acum 4 etape, Cardiff a invins-o pe West Ham pe teren propriu, scor 2-0. Etapa trecuta insa, acestia au fost invinsi de catre Burnley in deplasare, cu scorul de 2-0. Antrenorul oaspetilor nu se poate baza azi pe accidentatii S. Bamba, M. Connolly si C. Paterson.

Astazi ma astept la o partida spectaculoasa intre Brighton si Cardiff. Cele doua formatii se lutpa pentru locul 17, loc de salvare. Diferenta inainte duelului dintre cele doua este de 5 puncte. E posibil ca ambele formatii sa se avante in ofensiva, mai ales oaspetii. In cazul unei remize, Cardiff nu mai are sanse reale de a mai evolua in Premier League sezonul viitor. Tinand cont de forma slaba pe care o traverseaza ambele, e dificil de prezis o invingatoare. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 2.06 oferita de cei de la Unibet.

CITESTE SI

More in Premier League