Connect with us

Premier League

Ponturi pariuri Sheffield United vs Crystal Palace – Premier League

Ponturi pariuri Sheffield United vs Crystal Palace

Ponturi pariuri Sheffield United vs Crystal Palace – Premier League

Sheffield United va primi vizita celor de la Crystal Palace, Sambata 8 Mai 2021. Partida din etapa cu numarul 35 va incepe de la ora 17:00.

Fiind o infruntare fara miza si istoric, Unibet le ofera cote destul de mari celor doua la victorie.

Cote Unibet Sheffield United vs Crystal Palace

Sheffield United

Despre sezonul celor de la Sheffield United nu sunt prea multe de povestit. Echipa a aratat foarte rau, prestand un fotbal mult sub nivelul din Premier League. Cu 18 goluri inscrise in 34 de runde nu poti emite pretentii intr-un campionat in care evolueaza formatii precum Manchester City, Chelsea, Liverpool sau Tottenham.

Nici in defensiva “sabiile” nu au aratat prea multe. Sheffield a incasat nu mai putin de 60 de goluri in 34 de etape. Runda precedenta echipa a suferit infrangerea cu numarul 27! Tottenham s-a distrat cu Sheffield, invingand-o cu scorul de 4-0.

Pe Bramall Lane, Sheffield United nu a mai pierdut cu Crystal Palace din Decembrie 2007, de la un 0-1 in Championship.

Crystal Palace

Nici cei de la Palace nu “au rupt norii” in acest sezon, insa echipa a reusit sa se mentina departe de zona rosie. Oaspetii se afla pe locul 13 in clasamentul din Premier League, cu 38 de puncte acumulate in 33 de etape. Echipa trece printr-o pasa proasta si este dificil de anticipat cum va evolua astazi.

Oaspetii au nu mai putin de 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Dupa remiza cu Everton, Palace era invinsa de Chelsea acasa cu scorul de 1-4. Au urmat alte esecuri, 2-1 in deplasarea de la Leicester si 0-2 in propriul fief cu Manchester City.

Wilfied Zaha a fost omul cheie in actuala stagiune. Atacantul ivorian a marcat de 10 ori si a oferit 2 pase decisive. In aceste conditii, e foarte probabil ca Zaha sa paraseasca echipa in vara.

Avem parte de un duel ce atrage cu greu atentia. Sheffield este deja retrogradata, in timp ce Crystal Palace joaca pentru palmares si pentru a se mai ridica o pozitie in clasament.

In aceste conditii voi merge pe un “under” la goluri, fiind putin probabil sa vedem spectacol.

Ponturi pariuri Sheffield United vs Crystal Palace

sub 2.5 goluri, cota 1.61 la Unibet

CITESTE SI

More in Premier League