Connect with us

Premier League

Ponturi Wolves vs Manchester United – Premier Legue

Ponturi Wolves vs Manchester United

Ponturi Wolves vs Manchester United – Premier Legue

Wolves vs Manchester United reprezinta un duel din ultima runda de Premier League. Partida va avea loc Duminica 23 Mai 2021, de la ora 18:00.

Este un meci fara miza pentru cele doua, fapt pentru care cotele oferite de Betano sunt oarecum echilibrate. Nu este susprinzator faptul ca “lupii” sunt cotati cu prima sansa si vom vedea imediat de ce.

Cote pariuri Wolves vs Manchester United

Wolves

Wolves a avut parte de un sezon decent. Tinand cont de faptul ca si-a pierdut pentru o luna perioada cel mai important om din atac, echipa lui Nuno Espirito Santo s-a descurcat mai mult decat ok. Gazdele se afla pe locul 12 in clasament si nu mai pot avansa, distanta fata de Aston Villa fiind mult prea mare.

Totusi, in cazul unui esec Wolves mai poate pierde 2-3 pozitii. Nu ar reprezenta un dezastru pentru lupi, care evolueaza astazi doar pentru palmares. In urmatorul sezon, gazdele trebuie sa rezolve problemele din defensiva. Echipa a incasat nu mai putin de 50 de goluri in 37 de etape.

Runda precedenta, Wolves a pierdut la limita pe Goodison Park, 1-0 contra celor de la Everton.

Manchester United

Manchester United isi cunoaste deja pozitia in clasament. Trupa lui Solskjaer va termina pe locul secund al clasamentului, avand un avans de 4 puncte fata de Chelsea. Dupa ce au iesit din lupta la titlu, oaspetii s-au relaxat si au ajuns la 3 partide consecutive fara victorie. Etapa trecuta, United a terminat la egalitate pe Old Trafford – 1-1 cu cei de la Fulham.

Miercuri, oaspetii de astazi vor evolua in finala Europa League – contra celor de la Villarreal. Echipa isi doreste un trofeu european, care ar incununa un sezon solid. Tocmai de aceea, Solskjaer cred ca va aborda astazi partida cu un 11 inedit. E posibil sa vedem cativa jucatori de la academie, iar predictia unui prim 11 devine imposibila.

Ne asteapta o partida fara istoric, ce nu cred ca ne va oferi prea mult spectacol. Tocmai de aceea, deoarece e dificil de anticipat, voi merge pe o cota mai mare ce cred ca merita incercata.

Ponturi Wolves vs Manchester United

Egalitate (X final), cota 3.50 la Betano

CITESTE SI

More in Premier League