Connect with us

Premier League

Predictii pariuri Everton vs Aston Villa – Premier League

Predictii pariuri Everton vs Aston Villa

Predictii pariuri Everton vs Aston Villa – Premier League

Sambata 1 Mai 2021, de la ora 22:00, va avea loc partida de Premier League dintre Everton si Aston Villa.

Trupa lui Carlo Ancelotti spera in continuare la Big 4, insa nu mai poate calca gresit. Operatorul online Betano le ofera astazi o cota de 1.98 la victorie gazdelor.

Cote Betano Everton vs Aston Villa

Everton

Everton se afla pe locul 8 in Premier League, cu 52 de puncte acumulate in 32 de etape. Echipa are un meci in minus fata de restul formatiilor, iar cu o victorie astazi le poate depasi pe Liverpool si Tottenham. Mai mult decat atat, „caramelele” i-ar egala la puncte pe West Ham si s-ar apropia la 3 puncte de Chelsea – ocupanta locului 4.

Formatia gazda a reusit in sfarsit sa treaca peste perioada proasta. Dupa 3 remize consecutive cu Crystal Palace, Brighton si Tottenham, Everton a invins-o pe Arsenal in deplasare cu scorul de 1-0. Singura reusita a venit in minutul 76, atunci cand portarul Leno si-a impins mingea in propria poarta.

„Contractul lui Seamus este pentru toata cariera, nu pentru un an sau doi.” a comentat recent Carlo Ancelotti situatia lui Seamus Coleman

Aston Villa

Aston Villa a rezolvat situatia evitarii retrogradarii de mult timp, fapt pentru care echipa s-a relaxat. Sansele la Europa League sau Conference League sunt destul de mici, fapt pentru care oaspetii continua sa scada de la etapa la etapa. Dupa o victorie pe teren propriu cu Fulham (scor 3-1), Villa a suferit infrangeri contra granzilor liverpool si Manchester City.

Etapa trecuta, oaspetii de astazi au primit vizita celor de la West Brom. Echipa a fost foarte aproape de al 3-lea esec la rand, insa Davis a salvat situatia. Intrat pe teren in minutul 82, atacantul in varsta de 23 de ani a egalat la 2 in minutul 90+2.

Everton este formatia mult mai motivata. Teoretic oaspetii mai pot ataca locul 7 in cazul unui succes. Practic insa, e greu de crezut ca Aston Villa se poate clasa deasupra celor de la Tottenham sau Liverpool.

In aceste conditii voi merge pe gazde, care au un lot superior la toate capitolele. Recomandarea mea este pronosticul „1 solist”.

Predictii pariuri Everton vs Aston Villa

Everton castiga, cota 1.98 la Betano

CITESTE SI

More in Premier League