Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Blackburn Rovers vs Barnsley – Championship

Pronosticuri Blackburn Rovers vs Barnsley

Pronosticuri Blackburn Rovers vs Barnsley – Championship

Disputa dintre Blackburn Rovers si Barnsley este una programata sa se joace miercuri, in data de 29 decembrie, de la ora 21:45, contand pentru runda cu numarul 25 din Championship, urmand sa se desfasoare pe “Ewood Park”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazda porneste ca favorita, ceea ce era de asteptat, mai ales ca beneficiaza si de avantajul propriului teren. La Unibet, aceasta primeste cota 1.65, in timp ce pentru un succes al oaspetilor avem cota 5.50.

Cotele de la Unibet pentru Blackburn Rovers vs Barnsley

Blackburn Rovers

Este una dintre cele mai bune echipe ale momentului in esalonul secund din Anglia, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita in aceasta confruntare, fiind mult peste nivelul adversarei sale, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren, unde suporterii ar putea juca un rol important.

Gazdele acestei partide se situeaza in partea de sus a clasamentului. Ocupa locul al treilea, fiind la doar trei puncte de locul secund, care duce direct in Premier League. Pana acum, de-a lungul celor 23 de etape, au reusit 12 victorii si sase remize, suferind cinci esecuri. In toate aceste partide au marcat de 41 de ori, primind 27 de goluri.

Cei de la Blackburn Rovers traverseaza o forma foarte buna, fiind neinvinsi in ultimele sapte jocuri. In acest interval au obtinut nu mai putin de sase victorii, ultima venind in runda anterioara de campionat, invingand Birmingham pe teren propriu cu un categoric 4-0.

• ECHIPA PROBABILA: Kaminski; Lenihan, Van Hecke Wharton; Nyambe, Travis, Rothwell, Pickering; Buckley; Brereton Diaz, Khadra

Barnsley

Este una dintre echipele de pluton din Championship, care dispune de un lot modest, cu care nu poate emite pretentii, in actuala stagiune avand un singur obiectiv, si anume mentinerea in esalonul secund, urmand insa sa aiba o misiune extrem de grea.

Inainte de disputarea acestei partide, oaspetii se gasesc pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 14 puncte. Pe parcursul celor 23 de partide au obtinut doar doua victorii, remizand de opt ori. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcand 15 goluri, primind nu mai putin de 34.

Ultimul succes al celor de la Barnsley a venit la inceputul lunii, invingand Derby County cu 2-1. De atunci insa, acestia au disputat nu mai putin de sapte jocuri, interval in care au suferit patru esecuri. In ultima runda, au primit vizita lui West Brom, cu care au remizat la scor alb.

• ECHIPA PROBABILA: Collins; Helik, Andersen, Kitching; Williams, Gomes, Benson, Brittain; Styles, Iseka, Morris

Pronosticuri Blackburn Rovers vs Barnsley

Din punct de vedere al valorii, Blackburn este clar superioara, avand de asemenea si un parcurs mult mai bin in campionat. Aceasta este si in mare forma, iar cum in aceasta infruntare beneficiaza si de avantajul propriului teren, ne asteptam sa faca o figura frumoasa, mai ales ca are nevoie de puncte. Asadar, mizam cu incredere pe un succes al gazdelor, la o cota de 1.65.

Pronosticuri Blackburn Rovers vs Barnsley: gazdele castiga -> cota 1.65

CITESTE SI

More in Alte campionate