Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo

Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo – Brasileiro Serie A

Joi seara, de la ora 22:00, se va juca partida dintre Botafogo si Sao Paulo, aceasta contand pentru runda cu numarul 12 din cadrul campionatului brazilian, urmand sa se desfasoare pe „Estadio Olimpico Nilton Santos”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, gruparea vizitatoare porneste cu sansa a doua in aceasta infruntare, ceea ce era de asteptat. La Unibet, aceasta primeste cota 2.45, in timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cota de 2.88.

Cotele de la Unibet pentru Botafogo vs Sao Paulo

Botafogo

Desi este echipa gazda si beneficiaza de avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Nu surprinde deloc, avand in vedere faptul ca are un parcurs dezamagitor in actuala stagiune, urmand sa infrunte o adversara mai buna, care se descurca mult mai bine in campionat.

Inainte de disputarea acestui meci, gruparea gazda se situeaza in zona „rosie” a clasamentului, ocupand doar un modest loc 17. Pana acum si-a trecut in cont trei victorii si trei remize, suferind cinci infrangeri. Pe parcursul acestor infruntari a punctat de doar 12 ori, primind cu patru goluri mai multe.

Botafogo traverseaza o perioada foarte slaba, avand in vedere faptul ca este fara victorie de cinci etape. Aceasta vine dupa patru infrangeri consecutive, pierzand pe rand cu Coritiba, Goias, Palmeiras si Avai. In urma acestor dueluri a marcat o singura data, primind opt goluri.

Sao Paulo

Este, la fel ca adversara sa, una dintre cele mai importante echipe ale Braziliei. Are insa un parcurs mult mai bun in campionat, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca favorita la casele de pariuri, chiar daca nu va avea o misiune facila, urmand totusi sa joace in deplasare.

Formatia vizitatoare este in acest moment in partea de sus a clasamentului, ocupand ultima treapta a podiumului. Pana acum a obtinut 18 puncte, fiind la patru puncte de liderul Palmeiras. Cele 11 etape i-au adus patru victorii si sase remize, suferind un singur esec, in urma acestor dueluri marcand de 17 ori, primind 12 goluri.

Ultimul esec al celor de la Sao Paulo a venit in urma cu doua luni, in deplasarea de la Flamengo, unde pierdeau cu 3-1. De atunci insa, acestia au legat nu mai putin de 15 partide consecutive fara infrangere, castigand sapte dintre ele. Ultima data a dat piept cu America MG, in fata careia s-a impus la scor minim, pe propria arena.

Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo

Dupa cum mentionam, Sao Paulo este echipa mai buna, care in mod normal ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv. Totusi, Botafogo are mare nevoie de puncte, in special pentru moral, asa ca ne asteptam sa aiba un cuvant de spus, mai ales ca joaca acasa. Anticipam un duel pe cinste, in care reusitele vor veni la ambele porti. Pentru o siguranta mai mare insa, mizam pe varianta „peste 1,5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de Unibet.

Pronosticuri Botafogo vs Sao Paulo: peste 1,5 goluri -> cota 1.40

CITESTE SI

More in Alte campionate