Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Pronosticuri Camerun vs Comoros – Cupa Africii

Pronosticuri Camerun vs Comoros

Pronosticuri Camerun vs Comoros – Cupa Africii

Confruntarea dintre Camerun si Comoros este una din cadrul optimilor de finala de la Cupa Africii, aceasta avand lovitura de start programata luni seara, la ora 21:00, urmand sa se desfasoare pe „Stade d’Olembé”.

Casele de pariuri o dau ca favorita certa pe Camerun, ceea ce nu surprinde deloc, fiind mult peste nivelul adversarei sale. La Unibet, aceasta primeste o cota infima de 1.04, in timp ce pentru un succes al celor din Comoros avem cota 51.00.

Cotele de la Unibet pentru Camerun vs Comoros

Camerun

Este una dintre marile favorite ale Cupei Africii, mai ales ca este si tara gazda, beneficiind astfel de sprijinul fanilor. Dupa cum era de asteptat, porneste ca favorita certa la casele de pariui, fiind mult peste adversara sa, atat din punct de vedere al valorii, cat si al experientei.

Camerunezii au inceput timid la turneu, in primul joc fiind condusi de Burkina Faso, impunandu-se insa in cele din urma cu 2-1. A urmat apoi o victorie spectaculoasa, invingand modesta nationala a Etiopiei cu un categoric 4-1.

In ultimul joc acestia nu au fortat, obtinand doar un singur punct din disputa cu nationala Capului Verde. Le-a fost insa suficient, terminand pe primul loc al grupei, calificandu-se fara emotii in optimi. Au incheiat cu sapte reusite si trei goluri primite.

• ECHIPA PROBABILA: Onana; Fai, Moukoudi, Ngadeu, Tolo; Gouet, Anguissa, Ngamaleu; Ekambi, Aboubakar, Choupo-Moting

Comoros

Este una dintre cele mai mici nationale angrenate la actuala editie a Cupei Africii. Aceasta nu se poate compara cu adversara sa, dispunand de un lot mult mai slab, lipsindu-i de asemenea si experienta, avand in vedere faptul ca se afla la primul sau turneu final.

Desi este debutanta, micuta nationala din Comoros are un parcurs interesant la Cupa Africii. Aceasta a pierdut primele doua jocuri, 0-1 cu Gabon si 0-2 cu Maroc, castigand insa duelul din ultima runda cu Ghana, impunandu-se surprinzator cu 3-2. A terminat astfel a treia in grupa, prinzand in-extremis un loc in optimi.

• ECHIPA PROBABILA: Boina; Abdallah, M’dahoma, Zahary, Bakari; Youssouf, Mohamed; Djoudja, Mogni, M’Changama; Ben

Pronosticuri Camerun vs Comoros

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este categorica, reprezentativa Camerunului fiind net superioara din acest punct de vedere. Cel mai probabil se va impune, insa pentru ca primeste o cota infima, nu vom miza pe un succes al sau. Ne punem insa baza in Vincent Aboubakar, golgheterul actual al Cupei Africii, care de asemenea a fost desemnat drept cel mai bun jucator din faza grupelor. Asadar, mizam pe un gol al sau, la o cota de 1.40.

Pronosticuri Camerun vs Comoros: Aboubakar marcheaza -> cota 1.40

CITESTE SI

More in Alte campionate