Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Pronosticuri Coasta de Fildes vs Egipt – Cupa Africii

Pronosticuri Coasta de Fildes vs Egipt

Pronosticuri Coasta de Fildes vs Egipt – Cupa Africii

Duelul dintre Coasta de Fildes si Egipt este fara indoiala cel mai interesant din cadrul optimilor de finala de la Cupa Africii, fiind programat sa se joace miercuri, in data de 26 ianuarie, de la ora 18:00, pe „Japoma Stadium”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, ivorienii pornesc cu prima sansa, avand ce-i drept un plus de valoare. La Unibet, acestia primeste cota 2.20, in timp ce pentru un succes al egiptenilor avem cota 3.85.

Cotele de la Unibet pentru Coasta de Fildes vs Egipt

Coasta de Fildes

Este una dintre cele mai puternice echipe ale Africii, care dispune de un lot suficient de valoros incat sa emita pretentii la acest turneu. Se bazeaza pe jucatori ca Aurier, Kessie, Zaha, Haller sau Pepe, toti avand experienta uriasa in campionatele importante din Europa.

Ivorienii au inceput destul de timid la actuala editie de Cupa Africii. In primul joc, acestia au dat piept cu Guineea Ecuatoriala, pe care au invins-o doar cu 1-0. A urmat apoi duelul cu Sierra Leone, nationala net inferioara, cu care a remizat, intr-un spectaculos 2-2.

Reprezentativa Coastei de Fildes s-a dezlantuit insa in ultima runda din faza grupelor. Aceasta a dat piept cu Algeria, detinatoarea trofeului, pe care a invins-o cu un categoric 3-1. Asadar, aceasta are un moral foarte bun inainte de acest duel.

• ECHIPA PROBABILA: Sangare; Aurier, Kossounou, Deli, Konan; Kessie, Seri, Sangare; Zaha, Haller, Pepe

Egipt

Este cea mai titrata nationala a continentului, avand in vedere faptul ca aceasta a castigat nu mai putin de sapte Cupe ale Africii. Este insa usor sub nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, cu exceptia lui Salah, dispunand de jucatori destul de modesti.

Reprezentativa Egiptului a pierdut primul meci de la aceasta editie a Cupei Africii, ceea ce nu se mai intamplase de multa vreme. Aceasta a dat piept cu Nigeria, in fata careia a pierdut la scor minim. Au urmat apoi duelurile cu Guineea-Bissau si Sudan, impunandu-se in ambele cu 1-0. Desi a obtinut calificarea in optimi fara prea multe emotii, nu putem spune ca aceasta este chiar intr-o forma grozava.

• ECHIPA PROBABILA: El-Shennawy; Kamal, Hegazi, Hamdi, Ashraf; Fathi, El-Sulya, Elneny; Mohamed, Marmoush, Salah

Pronosticuri Coasta de Fildes vs Egipt

Coasta de Fildes este echipa mai buna, din punct de vedere al valorii, dar si al formei. In aceasta infruntare nu este exclus sa obtina un rezultat pozitiv, insa nu vom merge pe mana sa. Cu Salah intr-o zi buna, Egipt poate obtine victoria, asa ca ne asteptam sa aiba un cuvant de spus. Anticipam un meci echilibrat, insa in care golurile nu vor lipsi, de aceea pariem in consecinta. Mizam pe varianta „peste 1,5 goluri”, intr-o cota de 1.58 oferita de Unibet.

Pronosticuri Coasta de Fildes vs Egipt: peste 1,5 goluri -> cota 1.58

CITESTE SI

More in Alte campionate