Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Pronosticuri Elfsborg vs Varberg – Allsvenskan

Pronosticuri Elfsborg vs Varberg

Pronosticuri Elfsborg vs Varberg – Allsvenskan

Duelul dintre Elfsborg si Varberg este unul programat sa se joace luni seara, de la ora 20:00, acesta contand pentru runda cu numarul 11 din cadrul campionatului suedez, urmand sa se desfasoare pe „Boras Arena”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, gruparea gazda porneste ca favorita certa, cum era si normal de altfel. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.35, in timp ce pentru un succes al oaspetilor avem o cota de 8.50.

Cotele de la Unibet pentru Elfsborg vs Varberg

Elfsborg

Este fara dubii o echipa mai puternica, cu pretentii mai mari, aceasta avand de asemenea si un plus de experienta. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare, mai ales ca beneficiaza de avantajul propriului teren, unde suporterii ar putea juca un rol important.

Gazdele acestei infruntari nu stralucesc in actuala editie de campionat, avand in vedere faptul ca ocupa doar pozitia a opta in clasamentul din Allsvenskan. Pana acum si-au trecut in cont 15 puncte, venite in urma a patru victorii si trei remize. Pe parcursul celor zece partide de campionat au reusit sa marcheze de 19 ori, primind cu opt goluri mai putine.

In ultimul meci disputat pe teren propriu, cei de la Elfsborg au facut spectacol, impunandu-se cu un categoric 3-1 in fata celor de la Goteborg. A urmat apoi deplasarea la Norrkoping, unde au scos un punct, in ciuda faptului ca au condus cu 0-2.

Varberg

Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului suedez, care dispune de un lot modest, cu care nu poate emite pretentii la locurile fruntase, principalul sau obiectiv fiind mentinerea in primul esalon. Asadar, nu putea sa inceapa aceasta infruntare decat ca outsidera, mai ales ca joaca in deplasare.

Oaspetii se gasesc in partea de jos a clasamentului, ocupand un modest loc 13, fiind la doar patru puncte de zona retrogradarii. Cele zece partide disputate in campionat le-au adus trei victorii si doua remize, suferind cinci infrangeri. In urma acestor confruntari au punctat de doar sapte ori, primind cu opt goluri mai multe.

Dupa doua jocuri bune, remiza cu Goteborg si victorie Degerfors, cei de la Varberg au clacat. In ultimul joc de campionat, acestia s-au deplasat la Djurgarden, de unde au plecat „zguduiti”, pierzand cu un categoric 4-0.

Pronosticuri Elfsborg vs Varberg

Din punct de vedere al valorii, dar si al experientei, Elfsborg este superioara, asa ca avem pretentii de la aceasta. Arata bine in ofensiva, de aceea ne asteptam sa straluceasca in aceasta infruntare, mai ales ca joaca acasa. Asadar, vom miza pe faptul ca va marca de minim doua ori, la o cota de 1.45 oferita de Unibet.

Pronosticuri Elfsborg vs Varberg: gazdele peste 1,5 goluri -> cota 1.45

More in Alte campionate