Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Pronosticuri Excelsior vs ADO Den Haag – Eredivisie

Pronosticuri Excelsior vs ADO Den Haag

Pronosticuri Excelsior vs ADO Den Haag – Eredivisie

Marti seara, cu incepere la ora 21:00, Excelsior si ADO Den Haag se vor infrunta in prima mansa a finalei barajului pentru promovarea in primul esalon al fotbalului olandez, urmand sa se intalneasca pe „Van Donge & De Roo Stadion”.

Agentiile de pariuri o dau ca favorita pe gruparea gazda, principalul sau avantaj fiind terenul propriu. La Unibet, aceasta primeste cota 2.01 la victorie, in timp ce pentru un succes al oaspetilor avem o cota de 3.35.

Cotele de la Unibet pentru Excelsior vs ADO Den Haag

Excelsior

Daca ne raportam la parcursul din actuala stagiune, am putea spune ca este o echipa ceva mai slaba. Totusi, aceasta beneficiaza de faptul ca joaca acasa, in fata propriilor fani, care ar putea la randul lor sa isi aduca aportul intr-o oarecare masura.

Gazdele acestei partide au terminat sezonul pe treapta a sasea a clasamentului din Eerste Divisie (esalonul secund), cu 66 de puncte. Pe parcursul celor 38 de etape au obtinut 19 victorii si noua remize, pierzand de zece ori. In urma acestor confruntari au punctat de 82 de ori, incheind cu cel mai bun atac din campionat.

In prima runda a barajului pentru promovare, cei de la Excelsior au dat piept cu Roda, de care au trecut cu emotii. In prima mansa au obtinut o remiza, pe teren propriu, impunandu-se apoi la retur cu 0-2, insa in extra-time. In runda a doua au infruntat-o pe Heracles, cu care au facut spectacol, castigand u 6-1 la general.

ADO Den Haag

Din punct de vedere al valorii, este usor peste nivelul adversarei sale, aceasta avand de asemenea si un parcurs ceva mai bun in aceasta editie de campionat, insa in ciuda acestui aspect porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, urmand ce-i drept sa joace in deplasare, pe un teren pe care gazdele nu au pierdut decat o singura data in precedentele noua jocuri.

Oaspetii au incheiat sezonul regulat pe pozitia a patra a clasamentului, la opt puncte de primele doua locuri. Cele 38 de etape de campionat le-au adus 22 de victorii si sapte remize, suferind noua infrangeri. Pe parcursul acestor infruntari au punctat de 76 de ori, incasand 53 de goluri.

Cei de la ADO Den Haag, la fel ca adversarii lor, au disputat patru partide in barajul pentru promovare. Acestia au dat piept cu NAC Breda si Eindhoven, castigand de fiecare data cu 4-1 la general. Asadar, sunt in mare forma, avand de asemenea si un moral foarte bun.

Pronosticuri Excelsior vs ADO Den Haag

Acest meci este foarte greu de anticipat din punct de vedere al invingatoarei, de aceea vom evita pariurile pe solisti. Totusi, tinand cont de forma celor doua echipe, dar si de ofensivele lor, ne asteptam sa avem parte de spectacol. Asadar, mizam pe varianta golurilor, intr-o cota de 1.50 oferita de agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Excelsior vs ADO Den Haag: peste 2,5 goluri -> cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate