Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Pronosticuri fotbal Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Pronosticuri fotbal Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti

Pronosticuri fotbal Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Vineri, in data de 26 noiembrie, cu incepere la ora 17:30, se va juca partida dintre Hermannstadt si Petrolul Ploiesti, doua dintre cele mai buna echipe din esalonul secund, urmand sa se intalneasca in cadrul etapei cu numarul 15.

Agentiile de pariuri anticipeaza un meci extrem de echilibrat, tinand cont de cotele oferite de acestea. Cei de la Unibet inclina usor balanta spre liderul Petrolul, care primeste cota 2.60, in timp ce Hermannstadt are cota 2.63 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti

Hermannstadt

Este o echipa care in sezonul precedent juca in Liga 1, asa ca are toate motivele sa spere la revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc. Principalul sau obiectiv in actuala stagiune este clasarea pe unul dintre primele doua locuri, ce i-ar asigura promovarea directa.

Pana acum este pe un drum bun, avand in vedere faptul ca se situeaza pe pozitia a treia a clasamentului, la doua puncte de locul secund. Cele 14 etape de pana acum i-au adus 31 de puncte, venite in urma a noua victorii si patru remize. Evident, dispune de un goalveraj bun, marcand nu mai putin de 32 de goluri, primind doar 12.

Ultimul meci disputat acasa le-a lasat celor de la Hermannstadt un gust amar, acestia pierzand la scor minim cu CSA Steaua. A urmat insa apoi un recital cu Astra Giurgiu, pe care au invins-o cu un spectaculos 0-5 in depalsare. Asadar, au un moral bun inainte de aceasta confruntare.

Petrolul Ploiesti

Daca ne raportam la evolutiile din campionat, am putea spune ca este cea mai puternica echipa a esalonului secund. Aceasta defileaza in campionat, unde este la mare distanta de locul secund, fiind astfel si principala favorita la promovarea directa in Liga 1, unde ultima data juca in sezonul 2015/2016.

Pe parcursul celor 14 etape de pana acum, cei de la Petrolul Ploiesti nu au facut decat un singur pas gresit, reusind insa nu mai putin de 13 victorii. In urma acestor jocuri au marcat 34 de goluri, primind doar patru. Asadar, au al doilea atac din divizie, dispunand de asemenea si de cea mai buna defensiva.

In ultima etapa de campionat, „lupii galbeni” au obtinut trei puncte extrem de importante. Acestia au castigat la scor minim duelul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, astfel ca si-au asigurat calificarea matematica in play-off.

Pronosticuri fotbal Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti

Desi este deja asigurata de accederea in play-off, Petrolul Ploiesti nu are motive sa slabeasca ritmul. Ne asteptam ca aceasta sa dea totul pe teren, insa nu vom miza pe un succes al sau, Hermannstadt fiind un adversar dificil, ce poate pune mari probleme. Tinand cont de ofensivele celor doua formatii, ne asteptam sa ne ofere spectacol. Asadar, mizam pe varianta golurilor, intr-o cota foarte buna de 1.84.

Pronosticuri fotbal Hermannstadt vs Petrolul Ploiesti: ambele marcheaza -> cota 1.84

CITESTE SI

More in Fotbal