Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Pronosticuri fotbal Muntenegru vs Turcia – Preliminarii Cupa Mondiala

Pronosticuri fotbal Muntenegru vs Turcia

Pronosticuri fotbal Muntenegru vs Turcia – Preliminarii Cupa Mondiala

Confruntarea dintre Muntenegru si Turcia este una din preliminariile Campionatului Mondial, contand pentru ultima etapa, urmand sa se joace marti, in data de 16 noiembrie, de la ora 21:45, pe “Podgorica City Stadium”.

Dupa cum era de asteptat, casele de pariuri o dau ca favorita pe Turcia, fiind, ce-i drept, echipa mai buna. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.68, in timp ce pentru un succes al Muntenegrului avem o cota de 5.70.

Cotele de la Unibet pentru Muntenegru vs Turcia

Muntenegru

Este o nationala decenta, care nu dispune de un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii la turnee finale. Aceasta a dovedit insa de mai multe ori ca poate fi o nuca tare chiar si pentru adversarii de top, mai ales in duelurile de pe teren propriu.

Muntenegrenii se afla in acest moment pe pozitia a patra in grupa de calificare, fara sanse la accederea la mondial. Pana acum, pe parcursul celor noua etape, au obtinut 12 puncte, venite in urma a trei victorii si trei remize. Acestia dispun de un golaveraj nul, marcand 13 goluri, cate au si primit de altfel.

In ultimul joc, reprezentativa Muntenegrului a dat piept cu Olanda pe teren propriu, careia i-a oferit o lovitura care se poate dovedi a fi fatala. Desi a fost condusa cu 0-2, aceast a reusit sa revina, marcand de doua ori in finalul partidei, obtinand un punct.

ECHIPA PROBABILA: Sarkic; Vukcevic, Vujacic, Savic, Tomasevic, Radunovic; Vujnovic, Jankovic, Haksabanovic, Osmajic; Durdevic

Turcia

Este fara indoiala o nationala mai buna, care dispune de un lot mai valoros, avand de asemenea si un plus de experienta, jucand totusi la cateva turnee finale. Asadar, nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita, insa nu va avea deloc o misiune facila, tinand cont de faptul ca va juca in deplasare.

Turcii au inceput foarte bine in acest preliminarii, la un moment dat sperand la calificarea directa. Nici acum nu sunt scosi din ecuatie, insa pentru a obtine aceasta performanta trebuie sa se impuna in acest joc, iar de asemenea, Olanda trebuie sa piarda Norvegia pe teren propriu.

In ultimul joc, Turcia a facut spectacol cu Gibraltar, castigand cu 6-0 pe teren propriu. A profitat astfel si de pasul gresit al norvegienilor in dueul de pe teren propriu cu Letonia. Asadar, a urcat pe treapta a doua a clasamentului, avand sanse bune sa se califice cel putin la baraj.

ECHIPA PROBABILA: Cakir; Celik, Demiral, Soyuncu, Erkin; Kokcu, Calhanoglu; Karaman, Dervisoglu, Akturkoglu; Burak Yilmaz

Pronosticuri fotbal Muntenegru vs Turcia

Muntenegru nu mai are obiectiv, in timp ce Turcia este obligata sa se impuna in aceasta infruntare. Asadar, tinand cont de motivatia celor doua echipe, dar si de valoarea lor, ne asteptam ca oaspetii sa straluceasca. Dupa cum mentionam, nu vor avea o misiune facila, insa ne asteptam ca in cele din urma sa se impuna. Asadar, recomandam un pariu pe victoria turcilor, la o cota de 1.68 oferita de Unibet.

Pronosticuri fotbal Muntenegru vs Turcia: oaspetii castiga -> cota 1.68

CITESTE SI

More in Fotbal