Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Franta U19 vs Italia U19 – EURO 2022

Pronosticuri Franta U19 vs Italia U19

Pronosticuri Franta U19 vs Italia U19 – EURO 2022

Vineri, in data de 24 iunie, de la ora 18:30, Franta si Italia isi vor disputa suprematia in grupa A a Campionatului European U19. Cele doua nationale se vor intalni pe „MOL Arena” din Dunajska Streda.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, francezii pornesc cu prima sansa, avand ce-i drept un plus de valoare. La Unibet, acestia primesc cota 2.05, in timp ce pentru un succes al italienilor avem o cota de 3.50.

Cotele de la Unibet pentru Franta U19 vs Italia U19

Franta U19

Daca tinem cont de valoarea lotului, dar si de prestatiile de pana acum, putem spune ca este cea mai buna echipa a turneului. Asadar, nu este o surpriza faptul ca in aceasta confruntare porneste ca favorita, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Francezii au avut ceva emotii in preliminariile acestui turneu. Au terminat primii in grupa, insa la egalitate cu Bosnia si Hertegovina si Cehia, avand insa un golaveraj mai bun. De asemenea, confirma si la turneul final, pana acum avand punctaj maxim dupa doua etape.

In primul joc, acestia au dat piept cu Slovacia, cu care au realizat scorul turneului, impunandu-se cu un categoric 5-0. A urmat apoi disputa cu Romania, in care, desi au avut nenumarate ocazii, nu s-au impus decat cu 2-1. Asadar, sunt deja calificati in semifinale, acolo unde au jucat de zece ori de-a lungul anilor.

ECHIPA PROBABILA: Lo-Tutala; Zoukrou, Camara, Toure, Varela; Bondo, Ba, Diouf; Virginius, Bonny, Ben Seghir

Italia U19

Din punct de vedere al valorii, dar si al performantelor obtinute de-a lungul anilor, putem spune fara sa stam prea mult pe ganduri ca este sub nivelul adversarei sale. Este campioana doar o singura data, in 2003, participand la doar opt editii de EURO in ultimele doua decenii.

Reprezentativa Italiei, a avut o misiune mai complicata decat adversara sa in preliminariile Campionatului European. A jucat intr-o grupa cu Belgia, Finlanda si Germania, unde a terminat neinvinsa. A incheiat cu doua victorii si o remiza, partide in care a marcat de opt ori, primind doar doua goluri.

Italienii, la fel ca adversarii lor, au sase puncte dupa doua partide, fiind de asemenea calificati in semifinale. Acestia au insa un golaveraj mai slab, invingand Romania cu 2-1 si Slovacia la scor minim. Au ajuns astfel la sase partide consecutive fara infrangere, interval in care au obtinut cinci victorii.

ECHIPA PROBABILA: Desplanches; Mulazzi, Fontanarosa, Coppola, Giovane; Fabbian, Faticanti, Terracciano; Miretti, Volpato; Nasti

Pronosticuri Franta U19 vs Italia U19

Dupa cum mentionam, Franta arata foarte bine la acest turneu, iar chiar daca este deja calificata, ne asteptam sa incerce sa obtina punctaj maxim dupa cele trei partide disputate in faza grupelor. Cu siguranta, ambele nationale vor menaja din jucatori, dar ne asteptam ca francezii sa isi arate calitatea. Asadar, mizam pe victoria „Cocosului Galic”, la o cota de 2.05 oferita de Unibet.

Pronosticuri Franta U19 vs Italia U19: Franta castiga -> cota 2.05

CITESTE SI

More in Alte campionate