Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Pronosticuri Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes – Cupa Africii

Pronosticuri Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes

Pronosticuri Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes – Cupa Africii

Duelul dintre Guineea Ecuatoriala si Coasta de Fildes este unul ce conteaza pentru prima etapa din grupele Cupei Africii pe Natiuni. Acesta este programat sa se joace miercuri, de la ora 21:00, pe „Japoma Stadium”.

Dupa cum era de asteptat, ivorienii pornesc cu prima sansa la casele de pariuri, dispunand ce-i drept de un lot mult mai valoros. La Unibet, acestia au cota 1.24 la victorie, in timp ce pentru un succes al celor din Guineea Ecuatoriala avem o cota „bomba” de 17.00.

Cotele de la Unibet pentru Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes

Guineea Ecuatoriala

Este o nationala modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, atat din punct de vedere al valorii, cat si al experientei, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca „victima” in aceasta confruntare.

Reprezentativa condusa de Juan Micha nu a jucat la niciun turneu mondial, in timp ce la Cupa Africii nu a luat parte decat la doua editii. Aceasta a jucat la editia din 2012, cand a atins sferturile, dar si la editia din 2015, ajungand pana in penultimul act.

Reprezentativa din Guineea Ecuatoriala este neinvinsa in precedentele cinci partide disputate. In acest interval a reusit trei victorii, invingand Mauritania, Zambia si Tunisia, obtinand de asemenea si doua rezultate de egalitate, cu Zambia si Mauritania, ratand astfel la limita calificarea in ultimul tur al preliminariilor pentru Campionatul Mondial.

• ECHIPA PROBABILA: Owono; Anieboh, Meseguer, Angel, Obiang; Akapo, Bikoro, Hanza; Nsue, Balboa, Hanza

Coasta de Fildes

Este una dintre cele mai importante nationale ale continentului african, care are in palmares trei participari la Campionatul Mondial, jucand la editiile din 2006, 2010 si 2014, aceasta ratand insa ultimele doua editii, in preliminariile pentru turneul din 2022 terminand a doua intr-o grupa cu Camerun, Mozambic si Malawi.

Ivorienii au jucat de asemenea si la nenumarate editii ale Cupei Africii pe Natiuni, castigand doua dintre acestea. Ultimul triumf al lor a venit in 2015, chiar in Guineea Ecuatoriala, de atunci participand la doua editii, in 2017 fiind eliminata din grupe, in timp ce in 2019 au ajuns pana in sferturi.

Dupa o serie impresionanta de 11 partide fara infrangere, nationala Coastei de Fildes a clacat. In ultimul joc, aceasta s-a deplasat in Camerun, unde a pierdut cu 1-0, desi avea nevoie de o victorie pentru a face pasul in turul al treilea al preliminariilor pentru mondial.

• ECHIPA PROBABILA: Gbohouo; Kossounou, Boly, Baily; Kessie, Cornet, Aurier, Seri; Gradel, Haller, Pepe

Pronosticuri Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica, reprezentativa ivoriana fiind net superioara din acest punct de vedere. Are astfel si pretentii mult mai mari, fiind o nationala care aspira la castigarea Cupei Africii. Ne asteptam sa inceapa cu dreptul la turneu, adversara fiind totusi una accesibila. Asadar, bazandu-ne pe faptul ca se va impune, mizand pe faptul ca va marca minim doua goluri. Recomandarea noastra primeste o cota de 1.53 la agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Guineea Ecuatoriala vs Coasta de Fildes: Coasta de Fildes peste 1,5 goluri -> cota 1.53

CITESTE SI

More in Alte campionate