Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Pronosticuri Huddersfield vs Nottingham – Championship

Pronosticuri Huddersfield vs Nottingham

Pronosticuri Huddersfield vs Nottingham – Championship

Duminica seara, cu incepere la ora 18:30, se va juca finala barajului pentru promovarea in Premier League, in care protagoniste vor fi Huddersfield si Nottingham, cele doua urmand sa se intalneasca la Londra, pe „Wembley Stadium”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, Nottingham porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce era de asteptat. La Unibet, aceasta primeste cota 2.18, in timp ce pentru un succes al lui Huddersfield avem cota 3.70.

Cotele de la Unibet pentru Huddersfield vs Nottingham

Huddersfield

A avut un parcurs ceva mai bun decat al adversarei sale in actuala stagiune, insa, conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot mai slab. Asadar, agentiile de pariuri au motive sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

In campionat a avut un parcurs bun, avand in vedere faptul ca a terminat pe podium. S-a clasat pe treapta a treia, cu 82 de puncte acumulate in 46 de etape. Si-a trecut in cont 23 de victorii si 13 remize, suferind zece infrangeri, in toate aceste infruntari marcand 64 de goluri, primind 47.

In semifinalele barajului pentru promovare, cei de la Huddersfield au dat piept cu Luton. In mansa tur, acestia au obtinut o remiza, reusind apoi sa se impuna la retur cu 1-0, pe teren propriu. Odata cu acest rezultat au ajuns la noua partide consecutive fara esec, interval in care au obtinut sapte victorii.

Nottingham

Dupa cum mentionam, aceasta dispune de un lot mai bun, care este cotat la 75 de milioane de euro, de doua ori mai valoros decat al adversarei sale. Asadar, nu este o surpriza faptul ca in aceasta partida porneste ca favorita la casele de pariuri.

In sezonul regulat a terminat sub adversara sa, pe locul al patrulea al clasamentului din Championship, la doua puncte distanta. Cele 46 de etape disputate in campionat i-au adus 23 de victorii, 11 remize si 12 infrangeri. Pe parcursul acestor dueluri a inscris de 73 de ori, primind 40 de goluri.

Cei de la Nottingham Forest au avut o misiune ceva mai grea in semifinalele barajului. Acestia au dat piept cu Sheffield United, castigand cu 1-2 in prima mansa, in deplasare, pierzand apoi cu acelasi scor pe teren propriu, impunandu-se in cele din urma la loviturile de departajare.

Pronosticuri Huddersfield vs Nottingham

Acest meci are o miza uriasa pentru ambele formatii, avand in vedere faptul ca, pe langa promovarea in Premier League, acestea vor primi si o suma considerabila de bani. Asadar, ne asteptam sa dea totul pe teren pentru a se impune, de aceea anticipam un meci pe cinste. Ne asteptam la reusite la ambele porti, insa pentru o siguranta mai mare vom miza pe varianta „peste 1,5 goluri”.

Pronosticuri Huddersfield vs Nottingham: peste 1,5 goluri -> cota 1.40

CITESTE SI

More in Alte campionate