Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Lillestrom vs Valerenga – Eliteserien

Pronosticuri Lillestrom vs Valerenga

Pronosticuri Lillestrom vs Valerenga – Eliteserien

Etapa a opta din cadrul campionatului norvegian propune duelul dintre Lillestrom si Stromsgodset, acesta fiind programat sa se joace miercuri, in data de 25 mai, de la ora 21:00, urmand sa se desfasoare pe „Arasen Stadion”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazda porneste ca favorita, ceea ce nu surprinde deloc. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.95, in timp ce pentru o victorie a oaspetilor avem o cota de 3.70.

Cotele de la Unibet pentru Lillestrom vs Valerenga

Lillestrom

Din punct de vedere al valorii, dar si al parcursului din acest sezon, este peste nivelul adversarei sale. De asemenea, aceasta beneficiaza si de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Gazdele acestei infruntari au parte de un inceput foarte bun in aceasta editie de campionat, ocupand primul loc al clasamentului. Pana acum, pe parcursul celor opt partide disputate, nu au suferit niciun esec. Si-au trecut in cont 20 de puncte, venite in urma a sase victorii si doua remize. In urma acestor jocuri au inscris 17 goluri, primind doar cinci, avand cel mai bun golaveraj din campionat.

Ultima infrangere a celor de la Lillestrom a venit in martie, in duelul de cupa cu Bodo/Glimt, pierzand cu un categoric 4-1. De atunci, acestia au disputat noua partide oficiale, interval in care au obtinut sapte victorii. Ultima a venit in runda precedenta de campionat, castigand cu un spectaculos 1-4 in deplasarea de la Sandefjord.

Valerenga

Este o echipa decenta, fara pretentii prea mari, aceasta fiind sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere. Asadar, agentiile de pariuri o dau ca outsidera in aceasta infruntare, urmand totusi sa joace in deplasare, pe un teren pe care gazdele cedeaza puncte extrem de greu.

Inainte de disputarea acestei partide, oaspetii se gasesc in a doua jumatate a clasamentului, ocupand doar un modest loc 10. Pana acum, in cele opt partide, si-au trecut in cont trei victorii si o remiza, suferind patru esecuri. De-a lungul acestor infruntari au marcat zece goluri, incasand cu trei mai multe.

Cei de la Valerenga sunt fara victorie in precedentele trei runde de campionat interval in care au obtinut un singur punct. Mai intai, acestia au pierdut la scor minim la Tromso, remizand apoi cu Ham-Kam pe teren propriu, pentru ca in cele din urma sa fie invinsi cu 3-2 de Stromsgodset, in deplasare.

Pronosticuri Lillestrom vs Valerenga

Daca tinem cont de parcursul celor doua formatii in acest inceput de campionat, putem spune fara retineri faptul ca Lillestrom este superioara. De asemenea, aceasta beneficiaza si de avantajul propriului teren, asa ca ne asteptam sa straluceasca. Mizam astfel pe un succes al gruparii gazda, intr-o cota foarte buna de 1.95 oferita de Unibet.

Pronosticuri Lillestrom vs Valerenga: gazdele castiga -> cota 1.95

CITESTE SI

More in Alte campionate