Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Mali vs Guineea Ecuatoriala – Cupa Africii

Pronosticuri Mali vs Guineea Ecuatoriala

Pronosticuri Mali vs Guineea Ecuatoriala – Cupa Africii

Mali vs Guineea Ecuatoriala este un duel din cadrul optimilor de finala de la Cupa Africii, fiind programat sa se joace miercuri seara, de la ora 21:00, urmand sa se desfasoare pe „Limbe Stadium”.

Dupa cum era de asteptat, nationala din Mali porneste ca favorita la casele de pariuri, fiind ce-i drept mai valoroasa. Aceasta primeste cota 1.72 la Unibet, in timp ce pentru un succes al celor din Guineea Ecuatoriala avem cota 5.50.

Cotele de la Unibet pentru Mali vs Guineea Ecuatoriala

Mali

Dupa cum mentionam, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce era de asteptat, fiind totusi o nationala mai valoroasa, care are si pretentii ceva mai mari, aceasta fiind de asemenea si intr-o forma mai buna.

Nationala pregatita de a stralucit in faza grupelor, terminand pe primul loc, calificandu-se fara emotii in optimi. A inceput cu un succes la scor minim obtinut in fata Tunisiei, intr-un meci extrem de controversat, in care arbitrul a comis cateva erori majore.

Pentru Mali a urmat apoi o remiza cu Gambia, scor 1-1, pentru ca in ultimul joc sa se impuna cu 2-0 in fata Mauritaniei. Asadar, a ajuns la o serie de noua partide consecutive fara infrangere, interval in care a obtinut sapte victorii, toate fara gol primit.

• ECHIPA PROBABILA: Mounkoro; Haidara, Kouyate, Sacko, Traore; Haidara, Camara, Bissouma; Djenepo, Traore, Kone

Guineea Ecuatoriala

Conform site-urilor de specialitate, este sub nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera, dispunand totusi de un lot modest, cu care nu poate emite pretentii prea mari la acest turneu. Si ca experienta, aceasta nu se compara cu advesrasa sa, participand la mult mai putine turnee finale.

Aflata la doar a treia sa participare la Cupa Africii, reprezentativa Guineei Ecuatoriale a inceput cu stangul la acest turneu. In primul joc, aceasta a dat piept cu mult mai puternica nationala a Coastei de Fildes, in fata careia a pierdut la scor minim. Au urmat apoi doua victorii cu acelasi scor, cu Sierra Leone, dar si cu Algeria, detinatoarea trofeului.

• ECHIPA PROBABILA: Mbara; Akapo, Coco, Orozco, Ndong; Salvador, Ganet, Machin, Buyla; Siafa, Nsue

Pronosticuri Mali vs Guineea Ecuatoriala

Dupa cum mentionam, Mali este peste nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, asa ca avem asteptari de la aceasta. Tinand cont si de parcursul acesteia de la Cupa Africii, ne asteptam sa faca o figura frumoasa, adversara fiind totusi una accesibila. Asadar, mizam pe un succes al celor din Mali, intr-o cota de 1.72 oferita de Unibet.

Pronosticuri Mali vs Guineea Ecuatoriala: Mali castiga -> cota 1.72

CITESTE SI

More in Alte campionate