Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Romania U19 vs Slovacia U19 – EURO 2022

Pronosticuri Romania U19 vs Slovacia U19

Pronosticuri Romania U19 vs Slovacia U19 – EURO 2022

Vineri, in data de 24 iunie, de la ora 18:30, nationala de U19 a Romaniei se va lupta cu Slovacia pentru locul al treilea al grupei A de la Campionatul European, intr-o partida ce se va disputa la Trnava, pe „City Arena Trnava”.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, reprezentativa Slovaciei este usor favorita in aceasta infruntare. La Unibet, aceasta primeste cota 2.60, in timp ce nationala noastra are cota 2.65 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Romania U19 vs Slovacia U19

Romania U19

Este pentru prima data cand nationala U19 a Romaniei accede la un Campionat European dupa ce trece de calificari. Inca dinainte de startul turneului, sperantele „tricolorilor” nu erau prea mari, picand totusi intr-o grupa cu Franta si Italia, nationale net superioare din orice punct de vedere.

Totusi, baietii lui Adrian Vasai spera la locul al treilea, care duce la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial U20. Pentru a obtine aceasta performanta insa, acestia sunt obligati ca in aceasta confruntare sa obtina cel putin un rezultat de egalitate.

Nationala noastra nu a stralucit in primele doua jocuri, insa nici nu putem spune ca s-a facut de ras. Ce putem remarca dupa primele doua runde este faptul ca parca a lipsit curajul. A pierdut atat cu Franta, cat si cu Italia, de fiecare data cu 2-1, astfel ca are un golaveraj mult mai bun decat al adversarei, fapt pentru care poate atinge barajul si cu o remiza.

ECHIPA PROBABILA: Popa; Coubis, Gergely, Danuleasa, Pantea; Pandele, Ciuciulete; Andrei, Ilie, Popescu; Andronache

Slovacia U19

Este greu de spus daca din punct de vedere al valorii este peste nivelul adversarei noastre. Totusi, la ce a aratat pana acum la acest turneu, nu am putea afirma acest lucru, asa ca putem contesta intr-o oarecare masura decizia agentiilor de pariuri de a o da ca favorita in aceasta confruntare.

Fiind gazda acestui Campionat European, Slovacia nu a jucat in preliminarii, aceasta programandu-si mai multe meciuri amicale. Nu a stralucit, obtinand doar doua victorii, cu Portugalia si Olanda, insa a pierdut cu Cehia si Germania, remizand in duelul cu Norvegia.

Slovacii au inceput cum nu se putea mai rau la acest turneu, in primul joc pierzand cu un categoric 5-0 in fata Frantei. Acel rezultat a „turnat plumb” in ghetele jucatorilor, inregistrand apoi un nou esec, fiind invinsi la scor minim de Italia. Asadar, pentru a se califica la baraj, sunt obligati sa obtina victoria in aceasta infruntare.

ECHIPA PROBABILA: Balaz; Micuda, Ujlaky, Luka, Sikula; Halabrin, Oravec; Gazi, Szolgai, Sliacky; Griger

Pronosticuri Romania U19 vs Slovacia U19

Acest meci este extrem de important pentru ambele formatii, jucand direct pentru locul de baraj. Ne dorim ca Romania sa obtina victoria, ceea ce nu este exclus. Pare totusi greu de crezut ca va scapa fara gol primit, mai ales ca slovacii vor juca la victorie. Anticipam un duel pe cinste, in care spectacolul va atinge cote inalte, asa ca mizam pe varianta golurilor. Recomandam un pariu pe „ambele marcheaza”, la o cota de 1.60 oferita de Unibet.

Pronosticuri Romania U19 vs Slovacia U19: ambele marcheaza -> cota 1.60

CITESTE SI

More in Alte campionate