Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge – Jupiler League

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge – Jupiler League

Duminica, 4 iunie 2023, incepand cu ora 19:30, pe „Stade Joseph Marien”, echipa locala Royale Union SG da piept cu Club Brugge in ultima etapa a play-off-ului din Jupiler League.

Formatia din Bruxelles primeste statut de favorita din partea agentiilor de pariuri online care le atribuie 1.55 la victorie. De cealalta parte, o victorie a oaspetilor ne-ar inmulti investitia de 5.70 ori.

Prezentare cote Betano – Royale Union SG vs Club Brugge

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge

Royale Union SG

Echipa antrenata de Karel Geraerts a aratat multa tarie de caracter in weekendul trecut, atunci cand au izbutit sa se intoarca cu o remiza de 1-1 de la Genk, acolo unde se vedeau condusi inca din minutul 14, iar in la 12 minute dupa reluarea reprizei secunde ramaneau in inferioritate numerica.

Un rezultat ce le ofera posibilitatea de a ramane cu sansele intacte pentru cucerirea titlului in Belgia. Pentru a realiza aceasta performanta au nevoie ca echipa de pe primul loc, Antwerp, cu care se afla la egalitate, sa nu castige la Genk. Se afla la egalitate cu acestia, iar in cazul in care ambele castiga, Antwerp va avea castig de cauza avand in vedere ca nu au beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea in play-off.

Prestatiile pe care le-au avut acasa in 2023 le da cu siguranta un plus de incredere pentru meciul de astazi. In cele 14 aparitii pe care le-au avut au bifat 11 victorii si 3 esecuri. In 7 dintre aceste triumfuri si-au pastrat poarta intacta.

Club Brugge

Campioana Belgiei din sezonul trecut este singura ce nu are miza in aceasta ultima etapa din play-off. Indiferent de rezultatul pe care il vor inregistrat pe terenul lui Royale Union, vor incheia pe pozitia a patra in Jupiler League.

Weekendul trecut nu au avut o evolutie deloc rea pe teren propriu in compania lui Genk. Lipsa de concentrare din finalul partidei insa a fost decisiva, oaspeti acelei partide reusind sa marcheze de doua ori dupa minutul 80 si sa castige cu 1-3.

Formatia antrenata la ora actuala de Ronny Deila a avut rezultate modeste pe teren strain in perioada recenta. Daca aruncam o privire pe precedentele 9 vizite, observam ca au bifat un singur succes, 3 egaluri si 5 esecuri.

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge

Royale Union este nevoita sa castige astazi daca vor sa cucereasca titlul in Belgia. Are toate motivele sa creada intr-un succes, tinand cont ca pentru Club Brugge acesta partida conteaza doar pentru palmares, lucru care i-ar putea avantaja pe gazde. Mizez pe o victorie a gazdelor aici si cel putin doua goluri marcate.

Pronosticuri Royale Union SG vs Club Brugge – 1& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.78

More in Alte campionate