Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Pronosticuri SUA vs El Salvador – Calificari Mondial

Pronosticuri SUA vs El Salvador

Pronosticuri SUA vs El Salvador – Calificari Mondial

Confruntarea dintre SUA si El Salvador este una programata sa se joace in data de 28 ianuarie, de la ora 02:00, pe „Lower.com Field”, contand pentru runda a noua din preliminariile pentru mondialul din Qatar.

Americanii sunt net superiori, atat din punct de vedere al valorii, cat si al experientei, asa ca nu este de mirare faptul ca pornesc ca favoriti la casele de pariuri. La Unibet, acestia au cota 1.21 la victorie, in timp ce adversarii lor primesc cota 14.50.

Cotele de la Unibet pentru SUA vs El Salvador

SUA

Este o nationala aflata in reconstructie, care este pe drumul cel bun, usor-usor construindu-si un lot cu care poate obtine din nou performante importante la nivel international. Evident, porneste ca favorita la casele de pariuri, pe langa faptul ca este peste nivelul adversarei sale, aceasta beneficiaza si de avantajul propriului teren.

Americanii ocupa locul secund in clasament, fiind la un singur punct de primul loc, ocupat de Canada. Cele opt etape de pana acum le-au adus 15 puncte. Au reusit patru victorii si trei remize, suferind doar un singur esec. In urma acestor dueluri au marcat de 12 ori, incasand doar cinci goluri.

Dupa un esec frustrant, suferit pe terenul Panamei, nationala din SUA a legat patru partide consecutive fara infrangere. In acest interval a obtinut trei victorii, toate pe teren propriu. S-a impus in duelurile din preliminarii cu Mexic si Costa Rica, invingand-o de asemenea si pe Bosnia si Hertegovina intr-un meci amical.

• ECHIPA PROBABILA: Steffen; A. Robinson, Zimmerman, M. Robinson, Yedlin; McKennie, Adams, Musah; Aaronson, Pepi, Pulisic

El Salvador

Este fara dubii o nationala mai slaba, atat din punct de vedere al valorii, cat si al experientei, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera certa in aceasta confruntare, mai ales ca joaca in deplasare.

Nationala condusa de Hugo Pérez nu a jucat la mondial din 1982, iar cel mai probabil va rata si editia din acest an. In prezent, aceasta se situeaza pe penultimul loc al clasamentului, cu doar sase puncte acumulate. In cele opt etape nu a obtinut decat o singura victorie, remizand de trei ori, suferind patru infrangeri. De-a lungul acestor partide a marcat de doar patru ori, primind cu sase goluri mai multe.

El Salvador traverseaza o perioada nefasta, fiind fara victorie in precedentele sapte partide. In acest interval a suferit nu mai putin de cinci infrangeri, ultima venind intr-un joc amical disputat in fata nationalei din Chile, in care a pierdut la scor minim.

• ECHIPA PROBABILA: Gonzalez; Larin, Dominguez, Zavaleta, Tamacas; Martinez; A. Roldan, Hernandez, Ceren; Henriquez, Rivas

Pronosticuri SUA vs El Salvador

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este categorica, SUA fiind net superioara din acest punct de vedere. Aceasta are de asemenea si un mare plus de experienta, beneficiind si de avantajul propriului teren. Cum are mare nevoie de puncte, ne asteptam sa dea totul pe teren, mai ales ca adversara este una accesibila. Bazandu-ne pe faptul ca se va impune categoric, vom miza pe faptul ca va marca minim doua goluri, la o cota de 1.40.

Pronosticuri SUA vs El Salvador: SUA peste 1,5 goluri -> cota 1.40

CITESTE SI

More in Fotbal