Connect with us

Liga 1

Gaz Metan Medias – CFR Cluj – Mizam pe cornere – 09.03.2020

ponturi romania

Stadionul ” Gaz Metan ” din Medias va fi gazda meciului dintre GMM si CFR Cluj, un meci cu incepere de la ora 20:30, televizat pe DigiSport, LookSport si Telekom.

In primul rand, cel mai important aspect, poate, inca recent, faptul ca se va juca fara spectatori.

Revenind la meciul in sine, CFR-ul poate profita de aceasta partida pentru a se distanta in fruntea Ligii 1.

Mediasul a debutat cu stangul in play-off, a pierdut pe terenul Craiovei, 2-1, la capatul unui meci foarte, foarte echilibrat, ba chiar indraznesc sa spun ca in multe momente au dominat cei de la Gaz si rezultatul poate fi putin nedrept.

Sursa foto : wta.ro

De partea cealalta, CFR-ul a castigat in fata Astrei, pe teren propriu, 2-1, chinuit, asta dupa ce Alexandru Paun a inscris pe final de meci, exact ca la Sevilla, de data aceasta golul s-a validat si cei de la Cluj puteau sa celebreze.

Fara absente notabile care sa influenteze predictia mea, trecem direct la subiectul principal.

Mediasul nu a ajuns in play-off sa faca doar figuratie si sunt convins ca ii va pune probleme CFR-ului, asta s-a vazut deja in meciul de la Craiova, unde, cu putin noroc, puteau scoate mai mult.

De foarte multe ori, atacurile Gazului merg pe benzi, joaca un 4-3-3 de regula cu multe actiuni pe flancuri, de unde vin centrari care ajung in careu sau sunt blocate de defensiva adversa.

CFR-ul a acceptat in mai multe randuri o dominare pentru ca mai apoi sa puncteze decisiv, exact cand trebuie.

Nu m-ar mira deloc sa se lase dominati la inceput.

Astfel, conform celor zise mai sus, vad un meci in care Mediasul sa aiba minim 4 cornere.

Betano ne ofera o cota de 1.62 pentru acest tip de pronostic. Daca iti deschizi AZI cont la Betano, poti incasa 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Liga 1