Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Handbal

Chile vs. Danemarca – ponturi pariuri CM handbal masculin – 10.01.2019

Chile vs. Danemarca

Chile vs. Danemarca – ponturi pariuri CM handbal masculin – 10.01.2019

Cel de-al doilea meci al Campionatului Mondial de handbal masculin se disputa in Jyske Bank Boxen din Herning, intre reprezentativa statului Chile si echipa gazda, Danemarca.

Chile este una dintre echipele care nu vor emite pretentii la acest Campionat Mondial. Echipa se afla la a 5-a prezenta consecutiva la aceasta competitie, dar calificarea a venit in ultimul moment, dupa o victorie in prelungiri in fata Groenlandei, 39-36. Sud-americanii nu au reusit niciodata sa treaca de prima faza a competitiei. Ei se vor baza pe fratii Erwin, Harald si Emil Feuchtmann. Cei trei sunt urmasii unui emigrant german, iar Emil (joaca la Nancy), este liderul din teren al echipei, desi capitan va fi fostul component al Barcelonei, Marco Oneto, revenit special pentru aceasta competitie.

Danemarca nu are in palmares titlul mondial, desi este o forta a handbalului. Nordicii au pierdut 2 finale in 2011 si 2013 cu Franta, respectiv Spania. Selectionerul danezilor, Nicolaj Jacobsen, care este si antrenorul echipei germane Rhein-Neckar Lowen, se bazeaza pe toate vedetele pentru aceasta competitie, in frunte cu Mikkel Hansen (Paris Saint Germain), Niklas Landin (THW Kiel), Jannik Green (Magdeburg) si Caspar Mortensen (Barcelona).

Echipa scandinava este una foarte experimentata, cu jucatori sub contract cu cele mai puternice echipe din lume. Impinsa de la spate de public, Danemarca are ca obiectiv titlul si calificarea la Olimpiada de la Tokyo, pentru a-si apara titlul obtinut la Rio de Janeiro.

Pronostic ponturi handbal Chile vs. Danemarca: Danemarca marcheaza sub 35,5 goluri, cota 1.92 la Unibet.

Nordicii nu vor intampina probleme in a se impune. Desi sud-americanii nu se apara prea bine, ma astept ca dupa ce vor obtine un avans substantial, danezii sa folosesca si jucatorii din a doua linie, avand in vedere faptul ca intrecerea este una destul de solicitanta. Cred ca nu isi vor face o tinta din a depasi 35 de goluri marcate.

Doar Croatia a marcat mai mult de 35 de goluri in poarta chilienilor in ultimii doi ani.

Danezii nu au marcat mai mult de 35 de goluri in ultimii doi ani. Ei au jucat, insa, doar cu echipe din Europa, ceea ce shimba datele problemei. Totusi, cred ca nordicii isi vor doza efortul din primul meci al competitiei.

More in Handbal