Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Handbal

Ponturi handbal Egipt vs Chile – Campionatul Mondial

Ponturi handbal Egipt vs Chile - Campionatul Mondial

Ponturi handbal Egipt vs Chile – Campionatul Mondial

Primul meci din cadrul Campionatului Mondial de handbal masculin se va disputa intre Egipt si Chile, de la ora 19:00. Sunt parte din Grupa G, acolo unde le vor avea rivale pe Suedia si Cehia.

Oferta Betano pentru Egipt vs Chile

Egipt

Cotata cu a opta sansa la castigarea Campionatului Mondial de handbal masculin 2021, Egipt are prima sansa in aceasta confruntare. Este tara organizatoare si una dintre formatiile non-europene care practica un handbal solid. De altfel, ea a reusit in 2020 sa cucereasca Campionatul Africii dupa o victorie cu 27 – 23 in finala contra Tunisiei.

Calificata pentru a 16-a oara la un astfel de turneu si a 15-a data consecutiva, selectionata africana s-a clasat cel mai sus pe pozitia 4. Nici in editia anterioara nu s-a facut deloc de ras. In 2019 a terminat pe locul 8 dupa o campanie reusita.

Chile

Selectionata de handbal masculin a statului Chile s-a calificat in aceasta competitie dupa clasarea pe locul 4 in calificarile sud-americane. A avut 4 puncte din 10 maxim posibile si a prins ultimul loc care i-a permis sa participa la Mondialul din 2021. A fost in spatele unor selectionate precum Argentina, Brazilia si Uruguay.

Nu este pentru prima oara cand ajunge la un Campionat Mondial, dar aproape mereu s-a clasat printre ultimele. Drept dovada, cea mai buna clasare a fost un loc 16 obtinut la editia din anterioara. In rest, la celalalte patru editii la care a mai luat parte s-a clasat in afara primelor 20 de echipe.

Este o diferenta considerabila intre cele doua echipe. Chile a ajuns conjunctural aici si de fiecare data cand a evoluat la Mondiale a facut-o timid. In acelasi timp, Egipt este motivata sa inceapa cu dreptul si are la activ jucatori cu experinta ce pot face oricand diferenta in teren. E de asteptat sa o faca la pas si astept ca tara organizatoare sa castige la cel putin sapte goluri diferenta.

Ponturi handbal Egipt vs Chile: Egipt castiga la handicap (-7.5 goluri), cota 1.47 la Betano

CITESTE SI

More in Handbal