Connect with us

Handbal

Ponturi handbal Franta vs Muntenegru – Campionatul European

Ponturi handbal Franta vs Muntenegru – Campionatul European

Ponturi handbal Franta vs Muntenegru – Campionatul European

Vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 19:15, Franta si Muntenegru se intalnesc in primul lor meci de la Campionatul European de handbal feminin 2020. Sunt componentele Grupei A preliminare.

Franta

A meritat asteptarea pentru Franta, echipa care detine titlul in acest moment. In 2018, pentru prima oara in istoria francezilor au reusit sa cucereasca Campionatul European in handbalul feminin. S-a intmaplat dupa un duel cu Rusia, in care scorul a fost 24-21.  Este o generatie frumoasa, o generatie care in 2019 a obtinut bronzul la Mondialul din Japonia, dupa o finala mica castigata impotriva Angolei.

De asemenea, Franta este favorita nu doar pe hartie, prin prisma celor care sunt fani handbal, cat si prin ochii caselor de pariuri. 1.08 este cota oferita de catre agentia de pariuri Betfair pentru un eventual prim succes al Frantei.

Muntenegru

De-a lungul participarilor ei la Campionatul European a reusit sa fie cea mai buna. S-a intamplat in 2012, atunci cand a obtinut primul si singurul titlu de acest gen. De atunci si pana in prezent a ost mereu calificata, dar a mai obtinut un loc 4, iar apoi a terminat mult mai jos. Spre exemplu, in 2018 a fost a 13-a echipa dupa ce a castigat un singur joc si a pierdut in alte doua randuri.

Nu trebuie sa isi faca griji pentru rezultatele urmatoare, avand in vedere ca Muntenegru este tara organizatoare in 2022. Asta inseamna ca si-a asigurat deja prezenta tocmai datorita acestui privilegiu. Echipa oricum nu poate tine pasul cu echipele mari si asta s-a vazut la inceputul lunii octombrie. A participat atunci la un turneu in care a suferit trei infrangeri din tot atatea meciuri.

S-au intalnit si la Golden League in urma cu aproape doua luni de zile si atunci Franta si-a aratat superioritatea castigand cu 29-13. Aceeasi diferenta ramane si este de asteptat sa vedem un succes la diferenta al echipei Frantei. Este echipa care in ultimele sase confruntari directe a trecut mereu usor de Muntenegru.

Ponturi handbal Franta vs Muntenegru: victorie Franta -5.5 goluri, cota 1.80 la Betfair

CITESTE SI

More in Handbal