Connect with us

Handbal

Ponturi handbal Muntenegru vs Danemarca – Campionatul European

Ponturi handbal Muntenegru vs Danemarca – Campionatul European

Ponturi handbal Muntenegru vs Danemarca – Campionatul European

Duminica seara, de la ora 21:30, Muntenegru si Danemarca sunt rivale in cea de-a doua etapa a Grupe A de la Campionatul European de handbal feminin. Meciul poti sa il urmaresti si la televizor, pe Digi Sport si Telekom Sport.

Muntenegru

In ciuda esecului suferit in runda inaugurala, Muntenegru s-a conectat foarte bine la meciul impotriva Frantei. Desi diferenta intre ele era vizibila, pe tabela lucrurile nu au stat deloc asa si drept urmare, 23-24 a fost scorul acelei confruntari. Cu toate astea, Majda Mehmedovic a fost aleasa drept jucatoarea meciului acela.

Din nou are nevoie de un joc foarte bun al portarului daca vrea sa obtina primele sale puncte in cadrul acestei competitii. Conform Betfair, 6.00 este cota la pariuri pentru un eventual succes al Muntenegrului in compania danezelor.

Danemarca

Nordicele au confirmat statutul lor de favorite pe care care l-au avut in runda inaugurala. In urma unui meci foarte bine facut, Danemarca a invins-o cu 30 la 23 pe Slovenia. Jocul acesta a fost suficient sa treaca pe primul loc in Grupa A dupa doar prima confruntare de la Campionatul European 2020.

Intr-adevar, poate statutul de gazda a contat intr-o oarecare masura, dar a fost superioara adversarei din primul meci. Danemarca va evolua in ultima partida din grupele preliminare in compania Frantei, detinatoarea en-titre a trofeului. Acela va fi un meci cu adevarat important in vederea clasamentului grupelor principale.

Cu un oarecare dezavantaj, Muntenegru trebuie sa riste mai mult in acest joc. Cred ca va arunca mai mult la poarta si din orice pozitie. In acelasi timp, danezele au oferit o dispozitie buna de joc, in urma careia au reusit sa obtina o victorie categorica in runda inaugurala.

Ponturi handbal Muntenegru vs Danemarca: peste 50,5 goluri, cota 1.83 la Betfair

CITESTE SI

More in Handbal