Connect with us

Handbal

Ponturi handbal Norvegia vs Franta – Campionatul Mondial

Ponturi handbal Norvegia vs Franta – Campionatul Mondial

Ponturi handbal Norvegia vs Franta – Campionatul Mondial

Joi seara, de la ora 21:30, in October Sports Hall din Egipt, selectionatele Norvegiei si Frantei se vor duela in Grupa E de la Campionatul Mondial de handbal masculin. Este prima etapa, urmand ca in zilele urmatoare sa intalneasca si Austria & SUA.

Norvegia

Vazuta de catre casele de pariuri drept una dintre favoritele la ridicarea trofeului de campioana mondiala, Norvegia are un meci greu. Este un prilej tocmai bun sa se revanseze in fata fanilor sai dupa ce a pierdut din urma cu doi ani. Atunci, selectionata antrenata de Christian Berge s-a vazut invinsa cu 31 la 22 de care o alta selectionata nordica, Danemarca.

Echipa deja s-a antrenat inainte de decolarea in Egipt si a facut-o atat in meciuri oficiale, cat si in partide de pregatire. Are patru dueluri deja in 2021, doua dintre ele find castigate, iar doua pierdute. Recent, a trecut cu 27-19 de Belarus si a continuat sa fie lider in Grupa 6 din calificarile pentru Campionatul European. Are 4 puncte din 6 maxim posibile, iar pe 9 martie urmeaza sa joace impotriva Letoniei.

Franta

Replica francezilor la Mondialul din urma cu doi ani a fost una pe masura. Acestia au reusit sa termine pe locul al treilea dupa ce au invins-o cu 26 la 25 pe Germania. S-au pregatit intens si inainte acestui turneu din dorinta de a obtine un rezultat mai bun decat la turneul anterior. Asfel, au jucat doua meciuri in compania Seriei, confruntari din care au luat un singur punct. Ocupa locul 2 in Grupa 1 a calificarilor pentru Euro.

De altfel, Franta este o abonata a locurile de pe podium atunci cand joaca la Mondiale. In ultimii 28 de ani a reusit sa castige de sase ori trofeul, s-a clasat o data pe locul secund si are patru medalii de bronz.

Nu sunt la prima lor intalnire, ci s-au confruntat frecvent. In 2020 s-au intalnit la inceputul anului, la Euro, iar atunci Norvegia a castigat cu 28-26. Are ceva in plus si nu pare deloc intimidata atunci cand intalneste oricare alta echipa din Europa. Chiar daca una dintre ele se vor impune, cred ca defensivele isi vor face datoria in cea mai mare masura.

Ponturi handbal Norvegia vs Franta:  sub 60.5 goluri, cota 1.47 la Betano

CITESTE SI

More in Handbal