Connect with us

Handbal

Ponturi handbal Olanda vs Serbia – Campionatul European

Ponturi handbal Olanda vs Serbia – Campionatul European

Ponturi handbal Olanda vs Serbia – Campionatul European

Vineri, de la 21:30, Olanda si Serbia se vor duela in prima lor partida de la Campionatul European de handbal feminin 2020. Concureaza pentru o clasare cat mai buna in Grupa C preliminara.

Olanda

Este o nationala in crestere si lucrul acesta l-am putut observa in ultimele editii finale ale handbalului feminin. Este echipa care a cucerit bronz la Campionatul European din 2018, atunci cand a trecut de Romania in finala mica. De asemenea, ulterior, la un an diferenta a cucerit si Campionatul Mondial dupa 30-29 cu Spania.

Nationala Olandei este favorita sa obtina victoria din nou. Unibet, una dintre cele mai populare agentii de pariuri din Romania ii ofera cota 1.36 pentru un nou ventual succes. Este normal sa fie asa, desi echipa a avut ceva probleme in meciurile amicale sustinuta in urma cu doua luni, cand a intalnit-o pe Germania.

Serbia

Handbalul pentru Serbia a inceput cu anii 2000, atunci cand s-a calificat pentru prima oara la Campionatul European. S-a intamplat atuncicand Romania era tara organizatoare, iar ea termina pe locul 7. Nu a reusit clasari foarte bune, o singura data a jucat semifinala si a terminat pe locul al patrulea. In rest, a incheiat undeva spre locul 10 sau mai sus. S-a respectat acest lucru si in 2018, cand a fost cea de-a 11-a in clasamentul general.

Un meci oficial nu a mai disputat din luna decembrie a anului trecut. Atunci se oprea dupa un duel contra Muntenegrului si a pierdutcu 26-28 in duelul pentru locurile 5-8.

Sunt ceva probleme inaintea acestor prime dueluri de la Euro, dar pana la urma jucatoarele de top sunt apte. Astept ca Olanda sa iasa in relief cu o victorie, dar Serbia este recunoscuta pentru faptul ca lupta pana la ultima secunda. Totusi, Olanda a reusit sa castige usor ultimul meci direct, atunci cand ambele nationale au jucat un handbal spectacol.

Ponturi handbal Olanda vs Serbia: peste 53.5 goluri, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Handbal