Connect with us

Handbal

Ponturi handbal Ungaria vs Germania – Euro

Ponturi handbal Ungaria vs Germania – Euro

Ponturi handbal Ungaria vs Germania – Euro

Sambata, de la ora 17:00, la Kolding, in Sydbani Arena, seelctionatele Ungariei si Germaniei se vor infrunta in cadrul Grupei 2 principale. Meciul conteaza pentru Campionatul European de handbal feminin 2020.

Ungaria

Inca fara victorie si fara punct in grupele principale, Ungaria nu are voie sa faca pasi gresiti. Ea pleaca de pe picior de favorita in fata Germaniei, dar s-a mai intamplat sa aiba prima sansa in acest turneu si sa fie invinsa. De altfel, singura ei victorie care a si trimis-o in grupele principale a venit in compania Serbiei (38-26), ultima echipa a Grupei C.

In celelalte doua meciuri a fost un simplu partener de antrenament pentru Olanda si Croatia. Impotriva campioanei mondiale a cedat la patru goluri diferenta, 24 la 28, iar impotriva revelatiei de la Euro 2020 a pierdut cu 22 la 24. In urma acestor rezultate ocupa penultimul loc in Grupa 2, cu 0 puncte si -6 in dreptul golaverajului.

  • Agnes Farkas de la Ungaria este a doua cea mai buna marcatoare din istoria EHF Euro. A inscris 205 goluri.

Germania

Germania se mandreste ca find echipa cu 2 puncte in Grupa 2 principala. Are acelasi punctaj ca Olanda, iar un eventual succes o duce pe locul al treilea, peste campioana mondiala en-titre. A terminat pe 2 in Grupa D, acolo unde a facut egal cu Polonia (21-21), a piredut cu Norvegia (23-42) si a invins-o pe Romania (22-19).

De asemenea, pentru Germania, cat si pentru Ungaria este primul duel din cadrul acestor grupe preliminare de la Euro 2020. Vorbim despre doua aspirante la medalie, dar jocul lor nu a functionat asa cum trebuie. Drept dovada, nu s-a intamplat ca nemtoaicele sa inscrie mai mult de 23 de goluri intr-un meci.

Ai 25 RON bonus la verificarea contului!

25 RON bonus fără depunere

Cum primești cei 25 RON Bonus?

  1. INTRĂ ÎN CONTUL TĂU SAU DESCHIDE UNUL AICI!
  2. Verifică-ți contul creat (va trebui să trimiți copie CI, eventual și factură de utilități sau extras bancar)
  3. Bucură-te de 25 RON (5£/€/$) pariu bonus fără depunere!

Dincolo de cotele agentiilor de pariuri, Ungaria vs Germania este un meci deschis oricarui rezultat. Cu atat mai mult cand sunt doua formatii care nu traveresaza intocmai cea mai buna forma de moment. Astept sa vad asta si in teren, iar greselile survenite de-a lungul celor 60 de minute de timp efectiv sa ne aduca cel putin 53 de goluri.

Ponturi handbal Ungaria vs Germania: peste 52.5 goluri, cota 2.00 la Betfair

CITESTE SI

More in Handbal