Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Handbal

Un meci care ne poate aduce tot mai aproape de dublarea bancii – Pasul 3

Continuam azi cu pasul 3 din minibanca 3 care ne poate aduce mai aproape de dublarea bancii.

Am ales azi sa vorbim despre meciul dintre Danubius Galati si Magura Cisnadie, un meci, teoretic, cu multa insemnatate pentru ambele echipe. Spun teoretic pentru ca meciul e mult mai important pentru Galati decat pentru Cisnadie.

Nu stiu cat de tare mai vrea Cisnadie in Europa. La capatul unui sezon DEZASTRUOS in care s-au facut de tot rasul in Europa, ardelencele s-au concentrat in special pe Cupa Romaniei, acolo unde s-au calificat recent in semifinale, dupa un meci cu U Cluj, 32-30, meci cu multe goluri insa asta nu ma surprinde la cum joaca clujencele.

De partea cealalta, cu doar 5 puncte, fara idei clare de joc dar mai ales fara rezultate care sa le dea vreo speranta, azi, Galatiul vrea sa detoneze o bomba.

Spun „bomba” pentru ca din orice punct de vedere, Cisnadie este NET SUPERIOARA lui Danubius. TOTUSI ( ! ) , in urma cu putin timp, Galati a reusit sa o invinga pe Baia Mare, o echipa cam de aceeasi valoare cu Cisnadie.

In momentul in care adversarul mai slab impune un ritm rapid, Cisnadie profita. Daca adversarul e mai bun, putem vedea scoruri astronomice precum infrangerea la 20 + din Danemarca. De partea cealalta, pe Galati nu prea o scoti dintr-un ritm lent pe care il impun inca de la inceputul meciului.

Pronostic analizat de la Razvan

Consider ca vom avea un ritm lent. Un ritm in care Galatiul nu va risca nimic si o eventuala victorie o va aduce la doar 1 punct de locul de baraj pe care il ocupa acum Universitatea Cluj. O echipa care isi respecta blazonul, trebuie sa vina aici si sa nu stea la discutii cu Galati. Totusi, chestia cum ca nu ar mai vrea in Europa, m-a cam pus pe ganduri..
Tocmai de aceea, vom miza aici pe under.

More in Handbal