Connect with us

All Tips

Hapoel Eliat are doar varianta victoriei

Meciul zilei la pariuri din baschet

Hapoel Eliat are doar varianta victoriei

Dupa ce Germania si Spania au inceput iata ca si SuperLiga din Israel a pornit la drum cu niste meciuri destul de interesante.

Clar, cel mai interesant meci are loc astazi la Eliat, acolo unde Hapoel primeste vizita celor de la Ness Ziona intr-un meci de totul sau nimic pentru gazde. O victorie le-ar aduce locul de play-off in timp ce o infrangere in fata unei echipe care nu mai are ce pierde ar fi un dezastru.

Presiune mare pe gazde si schimbari de staff la oaspeti

Dupa ultimele informatii s-ar parea ca o ratare a play-off-ului pentru gazde ar putea insemna un colaps financiar. Au un lot decent spre bun si cam atat. Insa sponsorii nu prea mai au rabdare sa nu vada performanta. Astfel, victoria este singura optiune pentru gazdele de astazi.

De partea cealalta, Ness Ziona este echipa mai buna, echipa cu un buget superior si care este sigura deja de accederea in play-off.  Interesant este ca isi pot alege adversarul din play-off.  Daca inving aici, vor juca cu Hapoel Holon in timp ce daca vor pierde, in functie de jocul rezultatelor, cel mai probabil vor juca cu Maccabi Rishon.

Nu iti alegi adversarul; cel putin nu atunci cand esti o echipa mare. Si nu cred ca Ness Ziona vine aici sa piarda. Vine sa faca o figura frumoasa, au un antrenor foarte dedicat si impulsiv totodata. Nu cred ca va veni doar sa faca act de prezenta.

Totodata, au schimbat o parte din staff-ul prezent pe banca, au inlocuit majoritatea antrenorilor asistenti si au adus niste apropiati ai celor de la Iowa State ( unde a jucat si ultima achizitie a acestora ) si s-ar parea ca run & gun va fi stilul acestora definitoriu.

Hapoel Eliat are doar varianta victorieI, Ness Ziona este echipa mai valoroasa

Ponturi pariuri la Eliat cu Ness Ziona

Hapoel Eliat are doar varianta victoriei – Imagini din ultimul meci de pregatire al oaspetilor

Odata cu inregimentarea lui Lindell Wigginton, Ironi Ness Ziona a devenit o echipa mult mai rapida. Canadianul este un jucator super exploziv si vine sa confirme ceea ce stiam deja : Ness Ziona este o echipa de run & gun.

John Jenkins este principalul marcator al gazdelor. Cu medii de 17.0 puncte, 2.5 recuperari si 1.5 pase decisive, Jenkins este un jucator asemanator profilului fundasului canadian de la Ziona. Totusi, avantajul oaspetilor este ca au un lot mult mai experimentat si o echipa mult mai inchegata.

Concluzii

Tuturor le e dor de jocul in sine. In noua formula, Ness Ziona a disputat un amical in data de 16.06 cu Maccabi Rishon. Au pierdut acea partida. Insa cel mai important este scorul : 99-112. Asta ma face sa cred ca presiunea la care sunt supuse gazdele de astazi va face sa avem parte de un meci spectaculos.

Desi prima mea optiune ar fi fost victoria oaspetilor, mi-am schimbat-o pe parcurs in cea de over la puncte. Intr-un meci cu garda jos, dupa multe zile de pauza, consider ca acest lucru ar fi cel mai indicat de jucat.

Peste 163.5 puncte la Betano in aceste conditii suna bine de tot. Ma astept ca acest spread sa creasca pe parcursul zilei, de exemplu, la Unibet este deja 164.5.

 

CITESTE SI

More in All Tips