Connect with us

Ponturi pariuri

Happy Hour ziua 5 – 19.09.2019

După ce ieri a fost o zi mai profitabila decât prima in Champions League, azi, in prima etapă din Europa League a noului sezon, ediția 2019/2020, avem parte de o serie de meciuri cel puțin interesante.

Personal, vad multe goluri în mai multe meciuri, o să mă opresc in primul rand la doua dintre acestea, la duelurile dintre Roma cu Basaksehir și Porto cu Young Boys.

Vazandu-i pe turci cum au pierdut campionatul, sincer, mi-am adus aminte de meciul lui ASA Tg Mureș împotriva Oțelului când efectiv s-au bătut singuri.

In ambele partide ar trebui sa avem goluri. As putea sa scriu destul de mult despre ambele echipe.

Voi vorbi la general, puțin. Vorbim de 4 echipe care nu se dau înlături de la a marca / incasa. Daca Roma este binecunoscuta pentru acest lucru, mai nou putem vedea asta și la Porto, dovada fiind meciurile din campionatul intern.

Chiar am urmărit meciul lui Porto cu Portimonense. Un meci dominat cap-coada de “dragonii’ din Porto, totuși, au fost de ajuns 3 faze periculoase de atac ale gazdelor de atunci pentru ca Porto sa primească 3 goluri.

Când Young Boys a fost vreodată echipa defensivă? Sa fie in seara asta? Greu de crezut.

1.19 la Roma si 1.25 la Porto pentru over 1.5 goluri. Ce zici? Le adaugi si tu pe bilet?
In final, nu aveam cum sa nu mă opresc și pe la meciul CFR-ului.

De fapt, cornerele ardelenilor suna bine.
Doua echipe care acorda și primesc multe cornere. Nu mergem doar pe statistica aici.

Lazio tratează serios aceasta competiție de cele mai multe ori doar pe teren propriu. Nu, nu spun că vor veni aici și vor încasa 3, așa aș fi pus 1x, însă, pe teren propriu joaca altceva.

Va mai amintiti ce entuziasmați erau unii după ce FCSB a bătut-o pe Lazio pe teren propriu pentru ca în retur sa nu mai știe pe unde sa le scoată din poarta?

CFR sa aibă minim 4 cornere suna destul de bine in contextul in care nu văd cum ardelenii ar da 1 gol in primele minute ale meciului ( și parca vad că da Traore gol in minutul 3 ) pentru ca mai apoi sa stai cu fundul în poarta tot meciul.

Minim 4 cornere CFR la 1.39.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri