Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Arizona Coyotes vs Minnesota Wild – NHL

Ponturi hochei Arizona Coyotes vs Minnesota Wild este duelul pe care urmeaza sa-l vedem la miezul noptii, cele doua urmand sa se dueleze pe Gila River Arena.

Matematic este eliminata din cursa pentru playoff

Iesita complet din forma, Arizona Coyotes are o singura victorie in ultimele sapte infruntari din NHL. Cu trei zile in urma a dipus cu 1-0 de Chicago Blackhawks, in urma unui duel avut acasa. N-a fost ultimul duel, pentru ca in urma cu 24 de ore a pierdut din nou, 2-3 cu Colorado Avalanche. A fost un meci transat dupa loviturile de penalitate.

De asemenea, nici nu se se mandreste cu evolutiile bune, ea ocupand abia locul 9 in Conferinta de Vest, cu 82 de puncte. Este imediat sub linia playoff-ului si in Divizia Pacific, sunt noua puncte intre ea si Vegas Golden Knights. Deja lucrurile sunt clare acolo, matematic toate cele trei echipe din Pacific si-au asigurat participarea in fazele superioare.

Ponturi hochei Arizona Coyotes vs Minnesota Wild

Inca poate prinde playoff-ul

Colega de clasament cu rivala ei, Minnesota Wild ocupa locul 10 in aceeasi Conferinta de Vest, cu 81 de puncte. Are -20 in dreptul golaverajului, avand o ofensiva timida, dar si o aparare decenta, daca este sa le comparam cu ale adversarelor. In etapa trecuta a avut un duel echilibrat, reusind sa se impuna cu 3-2 in fata celor de la Vegas Golden Knights.

Nu se da la o parte din deplasare si face asta pentru ca matematic inca nu s-au spus lucrurile in Divizia Centrala, ea aflandu-se pe locul 6 acolo, cu 81 de puncte. Sunt patru lungimi intre ea si Colorado Avalanche, echipa clasata imediat in fata ei.

In cele doua dueluri directe din acest sezon am avut cate o victorie de fiecare parte. Au fost la limita, 2-1 a aratat tabela pentru Minnesota Wild, iar in meciul al doilea a fost 4-3 pentru Arizona. Cum echipa care mai are sanse pentru playoff este Minnesota Wild, astept sa traga mai tare, sa se mobilizeze mai mult. Insistentele ei sa aduca victoria mult dorita.

Ponturi hochei Arizona Coyotes vs Minnesota Wild: Minnesota Wild castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.94 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei