Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Augsburg vs Munchen – DEL

Ponturi hochei Augsburg vs Munchen: miercuri, 10 aprilie, de la ora 20:30, in “Curt-Frenzel-Stadion” are loc Augsburg vs Munchen, duel din semifinalele playoff-ului DEL. Este meciul cu numarul 4, Augsburg conducand cu 2-1 la general.

Augsburg, are nevoie de confirmare

Nivelul de joc prestat de “pantere” a fost unul ridicat, tocmai acesta le-a adus calificarea pana in aceasta faza a competitiei. Ea s-a clasat pe locul al treilea la sfarsitul sezonului regulat, performanta care i-a permis calificarea directa in sferturile playoff-ului. Acest lucru a contat, jucatorii avand timp destul de mult de refacere.

Cu toate acestea, in sferturile de finala a avut nevoie de meci decisiv pentru a o invinge pe Dusseldorf. A fost 4-3, disputa decisiva a fost castigata cu 2-1. A continuat practicarea acelui joc solid si in semifinale, dupa trei meciuri are avantaj. Una dintre aceste victorii au venit jucand pe terenul propriu, 4-3 a fost scorul acelui duel.

Munchen este favorita la trofeu

Sustinuta puternic de concernul Red Bull, echipa din Munchen are prima sansa la castigarea trofeului. Priceperea ei in jocul la nivel inalt a adus-o pana in finala Champions League, acolo unde a pierdut contra suedezilor de la Frolunda (1-3). Au trecut multe meciuri de atunci si ea s-a prezentat suficient de bine si in Del, terminand pe locul secund la finalul sezonului regulat.

Munchen are acum de recuperat handicapul de un meci, dar s-a dovedit capabila sa faca asta. Ea a inceput aventura playoff-ului in sferturile de finala, unde a dispus cu 4-2 de Eisbaren Berlin. A reusit atunci sa ofere meciuri spectaculoase, Voakes si Ehilz contribuind la 14 goluri ale echipei lor din aceasta faza eliminatorie.

Nivelul de joc al celor doua echipe a fost unul echilibrat, doua dintre cele trei meciuri fiind castigate in urma prelungirilor. In conditiile actuale, asteptarile unui nou meci strans sunt mai mari. Vreau sa cred ca Munchen ramane echipa favorita la cucerierea titlului, fiind suficient de capabila sa castige din nou.

Chiar daca joaca in deplasare, Munchen este o echipa suficient de buna pentru a castiga. A facut asta si in sezonul regulat.

Ponturi hochei Augsburg vs Munchen: X2, cota 1.43 la Unibet

More in Hochei