Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Augsburg vs Schwenninger – DEL – 30.12.2018

Duminica, ora 17:30, Arena “Curt-Frenzel” gazduieste ponturi hochei Augsburg vs Schwenninger, un joc ce apartine etapei cu numarul 34 din DEL.

Fara probleme in a se adapta indiferent de joc, Augsburg a inceput sa piarda putin teren, faptul ca a fost condusa si fortata sa joace riscant, a venit la pachet cu doua infrangeri piperate, a fost un 2-3 pe terenul celor de la Krefeld, pentru ca vineri seara, acasa, sa cedeze cu 2-5 in fata celor de la Straubing. “Panterele” continua sa se afla pe un loc foarte bun, ocupa pozitia a patra, cu 60 de puncte, in prezent la noua lungimi in spatele primul loc, dar la doar doua de podium. Urmeaza acum un test foarte greu pentru ca Augsburg in deplasare a pierdut patru din ultimele cinci deplasari, tot acolo are un bilant negativ in ceea ce priveste golaverajul, 46 – 55.

Neavand ce sa piarda, Schwenninger joaca de placere pana la finalul sezonului, pentru ca mai mult decat ultimul loc, pe care si acum se afla, nu cred ca ar putea sa scoata.  S-a vazut asta si resemnarea si-a spus cuvantul in urma partidei din etapa anterioara, cand a fost 1-4 in jocul contra lui Koln, in conditiile in care a evoluat pe terenul propriu. Nu e de mirare cand pierde, a  suferit deja 23 de infrangeri in 33 de etape, ceea ce este foarte mult. Parte importanta dintre ele, aproape jumatate, au venit cu Schwenninger jucand in deplasare, insa, in ultimele patru astfel de intalniri, are trei victorii, toate venite in timpul regulamentar.

Deloc greu meciul pentru Augsburg, tot ce trebuie sa faca este sa joace la fel de bine precum a facut-o in ultimele doua intalniri, meciuri pe care le-a castigat la trei goluri diferenta si au facut parte din acelasi sezon, 2018/2019. Cred ca nu s-a schimbat nimic, poate dezinvoltura celor de la Schwenninger si lejeritatea cu care joaca in ultimul timp, sa o forteze pe Augsburg sa faca spectacol pentru a se putea impune lejer.

Pronosticuri ponturi hochei Augsburg vs Schwenninger: peste 4.5 goluri, cota 1.53 la Betano

CITESTE SI

More in Hochei