Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs – NHL

Ponturi hochei Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs: duminica dimineata, 14 aprilie 2019, de la ora 03:00, se vor infrunta Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs. Este al doilea meci din cadrul optimilor playoff-ului. Se pleaca de la scorul de 1-0 pentru Toronto.

Bruins, departe e forma din sezonul regulat

Ultimele doua dueluri avute de Bruins au lasat de dorit, ea a pierzut cu 3-6 contra lui Tampa Bay si 1-4 cu Toronto. Presiunea exista, ambele infruntari au avut loc pe terenul propriu si duminica tot in “TD Garden” joaca. Asteptarile sunt mai mari, ea a fost a doua in Est, in sezonul regulat.

In meciul avut contra lui Toronto, din debutul playoff-ului, a fost prima care a deschis scorul. Faptul ca Bergeron a dat primul gol al meciului a venit impotriva elui pana la final. Pe de alta parte, si acel gol a venit in momentul in care echipa avea superioritate. A fost a treia infrangere consecutiva in meciurile de acasa.

Toronto a stiut cum sa gaseasca punctele slabe

Abordarea curajoasa din debutul playoff-ului a fost cea care a adus si prima victorie. Cu toate ca nu trecea printr-o perioada tocmai buna, a reusit sa revina de la 0-1 si gratie unui Marner in forma, a invins cu 4-1. Totodata, pot spune ca si-a jucat foarte bine sansa, un gol a fost marcat din penalty, iar un altul cand adversarul avea poarta goala.

Nu avea cum sa piarda cand cifrele portarului danez, Andersen, au fost extraordinare. Acesta a aparat 97.4% din ce s-a trimis pe poarta. A fost succesul care a pus capat celor trei infrangeri consecutive in “TD Garden”, acolo unde a avut mari probleme si in sezonul regulat.

Multe de spus nu prea sunt cand vorbim despre cele doua echipe. Cu atat mai mult ca sunt la al doilea meci din cadrul playoff-ului, astept o replica diferita a gazdelor. Maple Leafs nu s-a dat inapoi de la a ce stie ea mai bine si toate astea au intrat bine in primul duel.

Boston ramane echipa mai buna dintre ele, astept sa se vada asta si cu mai multa atentie in aparare, sa castige.

Ponturi hochei Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs: gazdele castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.67 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei