Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Calgary Flames vs Colorado Avalanche – NHL

Ponturi hochei Calgary Flames vs Colorado Avalanche: duminica dimineata, 14 aprilie 2019, de la 05:30, in “Scotiabank Saddledome” se disputa Calgary Flames vs Colorado Avalanche. Este meciul al doilea din cadrul optimilor playoff-ului. In primul duel, Calgary s-a impus si conduce cu 1-0.

Si-a respectat statutul de favorita

Plecata cu prima sansa in primul duel din optimile playoff-ului NHL, Calgary Flames a reusit sa castige. A fost 4-0, un scor care a reflectat cat se poate de bine realitatea dintre cele doua echipe. Pe de alta parte, s-au platit polite, in prima perioada au fost trei eliminari, dar scorul a ramas acelasi, 0-0. S-a continuat si in a doua perioada, Calgary a profitat, marcand oua goluri, la fel ca in a treia perioada.

De altfel, meciul s-a decis in urma acestor eliminari. Doua dintre goluri au venit cand Calgary avea superioritate. A fost un meci la care au asistat peste 19 000 de spectatori, aceasta fiind media si in sezonul regulat.

Deplasarile nu sunt punctul forte

Colorado Avalanche a fost mereu echipe care a avut proleme in deplasare. Se respecta lucrul asta si in prezent, ea a plecat si pleaca cu sansa a doua in fata lui Calgary Flames. In primul meci a avut probleme reale, agresivitatea a costat-o enorm. A luat doua goluri in momentul cand evolua cu un om mai putin, iar apoi cand evolua fara portar.

Ce e drept, prolemele s-au tinut lant cu Colorado Avalanche in postura de echipa vizitatoare. In ultimele patru astfel de intalniri a fost invinsa. Adversarii au fost si mai buni si modesti, dar replica a fost una timida. In ultimele noua deplasari, a reusit sa obtina doua victorii si in alte sapte cazuri a fost invinsa.

Daca primul meci a fost 4-0, cred ca acum este greu sa se repete o asemenea diferenta de scor. Spun asta pentru ca meritul celor de la Flames a fost ca au stiut sa speculeze fiecare oportunitate ivita. In conditiile astea, cu o echipa din Colorado care a invatat din greseli, astept un duel mai strans, dar din care tot gazdele sa iasa triumfatoare.

In NHL trebuie sa existe o favorita, fie la finalul timpului regulamentar, fie dupa prelungiri sau penalty-uri. Calgary pare sa fie echipa mai buna, ea a castigat ultimele sase meciuri directe avute pe teren propriu.

Ponturi hochei Calgary Flames vs Colorado Avalanche: gazdele castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.44 la Unibet

More in Hochei