Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Chomutov vs Plzen – Extraliga – 30.12.2018

Duminica, ora 16:30, “Rocknet Arena” gazduieste ponturi hochei Chomutov vs Plzen, intr-un meci din etapa cu numarul 31 din Extraliga.

Plecata cu sansa a doua, Chomutov este greu de crezut ca poate sa faca fata unui meci la fel de bine ca in runda anterioara, atunci cand a castigat cu 1-0, pe terenul celor de la Litvinov. Succesul a fost garantat de golul reusit de vetereanul Radek Duda, acesta a inscris pentru a sasea oara in actuala stagiune si a patra oara in cel de-al treilea act.  Indiferent de ce ar face Chomutov, cred ca ii este aproape imposibil sa paraseasca zona de retrogradare si asta pentru ca deja este pe penultimul loc, avand 26 de puncte, la 15 lungimi in spatele ocupantei locului 11, care ar avea o sansa de a se lupta la play-off. Mai mult, jucand si acasa pare sa aiba ceva probleme in a juca constant, in decurs de 15 meciuri, cinci au fost victorii in timpul regulamentar, sapte infrangeri tot in cele trei perioade, iar alte trei meciuri au fost decise dupa prelungiri.

In tabara cealalta. Plzen este genul de echipa care are potential, se poate observa acest lucru si prin prisma locului 8 pe care acum il ocupa, datorita celor 45 de puncte stranse. Poate ca situatia ar fi fost alta daca se mobiliza mai bine si nu facea greselile pe care le-am vazut si in etapa anterioara, atunci cand a luat golul de 1-2, de la Viktovike, in momentul in care adversarul mai avea aproape 30 de secunde de jucat cu un om in minus. A fost a anoua infrangere suferita de Plzen in timpul regulamentar si a sasea in deplasare, ceea ce arata cat se poate de clar ca are probleme in a se mentine la un nivel acceptabil. De altfel, in ultimele trei deplasari nu a castigat in timpul regulamentar, suferind doua infrangeri si un alt meci castigat, dar avand nevoie de prelungiri.

Clar nu e deloc un meci usor, dar Plzen pare sa fie o echipa care are mai mare nevoie de puncte, de aici astept sa vedem si un joc mai bine gandit de aceasta, iar in cele din urma sa ii aduca toate cele doua puncte, ca urmare a unei victorii. Ele s-au mai intalnit in acest sezon in actualul sezon, a fost 9-2 pentru Plzen, intr-un meci care s-a disputat in septembrie si tot in deplasare.

Pronostic ponturi hochei Chomutov vs Plzen: Plzen castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.63 la NetBet

CITESTE SI

More in Hochei