Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Djurgardens vs Skelleftea – SHL

Ponturi hochei Djurgardens vs Skelleftea este al treilea meci direct din sferturile de finala ale playoff-ului SHL. Meciul urmeaza sa aiba loc de la ora 20:00, la Stockholm, in Hovet.

Djurgardens a jucat bine in sezonul regulat, reusind sa il incheie pe locul 4, cu 86 de puncte ceea ce permite calificarea directa in sferturile de finala ale playoff-ului SHL. Este si intr-o forma buna, a castigat patru din ultimele cinci meciuri, singurul pierdut a fost chiar cel din aceasta faza.

Djurgardens a pierdut primul meci avut contra Skelleftea, a jucat acasa si a cedat cu 0-2. A reusit sa joace perfect in meciul al doilea, atunci cand a stiut sa profite de fiecare slabiciune a adversarilor, castigand cu 6-3, si astfel, face sa fie 1-1 dupa primele doua dueluri ale acestei faze.

Ponturi hochei Djurgardens vs Skelleftea

Skelleftea a facut minuni pe final de sezon, reusind intr-un moment sa aiba opt victorii consecutive, datorita carora a ajuns unde este acum. Sezonul regulat l-a incheiat pe locul 5, cu 84 de puncte, avand unul dintre cele mai bune atacuri.

Din pacate pentru ea orice lucru bun trebuie sa aiba si un final, acela a fost esecul din urma cu cateva zile, cand nu a stiut sa profite de avantajul avut, drept pentru care a pierdut cu 3-6. Totodata, jucand in aceasta postura nu-i pare rau, a castigat 11 din ultimele 12 deplasari, de cele mai multe ori au fost dispute cu cel mult cinci goluri.

Prestatia celor doua echipe trebuie sa fie si acum echilibrata, iar daca vor juca la fel de bine cum au facut-o in jocurile din aceasta faza, cu siguranta nu o sa avem un meci spectaculos.

In alta ordine de idei, cred cu tarie ca o sa avem un meci des intalnit in deplasarile celor de la Skelleftea, cu cel mult cinci goluri si nu as exclude ca echipa invingatoare sa fie tot cea vizitatoare.

Ponturi hochei Djurgardens vs Skelleftea: sub 5.5 goluri, cota 1.43 la Unibet

More in Hochei