Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Frolunda – Malmo – SHL

Ponturi hochei Frolunda vs Malmo: miercuri, 27 martie, de la ora 20:00, pe „Scandinavium” se joaca meciul trei dintre Frolunda vs Malmo, joc din sferturile de finala din playoff-ul SHL. 

Frolunda este una dintre cele mai de succes echipe din aceasta stagiune si daca totul urmeaza sa se incheie cu o calificare in semifinale, cu atat mai bine. Este una dintre cele mai bune echipe de pe teren propriu, Frolunda a castigat ultimele zece meciuri de pe Scandinavium, un teren unde s-a bucurat de foarte multe realizari.
Frolunda a luat deja un prim trofeu, ea a cucerit din nou Champions League, profitand de postura de gazda, 3-1 fiind scorul finalei acelei competitii, contra bavarezilor de la Red Bull Munchen.

Ponturi hochei Frolunda – Malmo

Malmo stie sa isi joace sansa atunci cand are ocazia, in special cand evolueaza pe terenul propriu. Tot acolo a reusit sa obtina succesul din aceasta faza, 3-2 fiind scorul. E de inteles de ce merge mai slab in deplasare, se vede foarte bine si prin prisma rezultatelor, ea pierzand sapte din ultimele opt astfel de intalniri.

Nu este una dintre adeptele meciurilor spectacol, dar nu refuza jocul si cum este obligata sa scoata un rezultat bun, probabil ca jocul o sa fie mult mai echilibrat. Are sanse sa ii reuseasca acest lucru, dintre toate adversarele pare sa fie echipa in adevaratul sens al cuvantului, nu exista vedete, care sa traga echipa dupa ele.

Ambele lor dueluri din aceasta faza s-au terminat cu cel mult cinci goluri si in contextul in care victoria este importanta, inclin spre un joc la fel de inchis.

Ponturi hochei Frolunda vs Malmo: sub 5.5 goluri, cota 1.60 la Unibet

More in Hochei